
UniverBoia de ardei iute Erős Pista
Producătorul gamei de condimente din boia măcinată din Kecskemét oferă o calitate de prima clasă. Produsele sunt disponibile în varianta iute, sub cunoscuta și îndrăgita marcă Erős Pista, respectiv în ...
Sunt de acord cu Politica de prelucrare si confidențialitate a datelor UNIVER si Termeni legali GDPR
Producătorul gamei de condimente din boia măcinată din Kecskemét oferă o calitate de prima clasă. Produsele sunt disponibile în varianta iute, sub cunoscuta și îndrăgita marcă Erős Pista, respectiv în ...
Producătorul gamei de condimente din boia măcinată din Kecskemét oferă o calitate de prima clasă. Produsele sunt disponibile în varianta iute, sub cunoscuta și îndrăgita marcă Erős Pista, respectiv în ...
Piros Arany, în traducere maghiară “aurul roșu’, este un condiment creat din ardei. Baza de mâncare Piros Arany de la Univer este celebră datorită aromei sale puternice, dulci și a ...
Familia “Piros Arany” iute își lasă amprenta sa unică în orice preparat. Piros Arany, în traducere maghiară "aurul roșu", este un condiment creat din boia. Baza de mancare Piros Arany ...
Gastronomia europeană este mai apetisantă de când în rețete au fost integrați celebrii ardeii iuți cultivați în Ungaria. Îți poți delecta oaspeții cu crema de gulaș dulce, o bază de ...
Crema de gulaș iute este o bază de mâncare specifică bucatariei maghiare, care a fost împumutată rapid de către bucătariile internaționale. Astăzi, gulaș-ul definește bucătăria din Ardeal. Crema gulaș iute ...
Savoarea are un nou nume – pastă de usturoi de la Univer. O singură linguriță de pastă echivalează cu un cățel de usturoi. Gustul usturoiului rămâne intact datorită procesului de ...
Toate esențele puternice ale bucătăriei maghiare s-au strâns în acest produs. Este secretul marilor bucătari, din simplul motiv că aduce plusul de savoare preparatelor din carne, legume și paste. Legendele ...
Ardeiul iute, marca principală a bucătăriei maghiare, face din preparatele culinare ale acestei tări un adevarat răsfăt pentru simțuri. “Karikás Pista” contine 87% ardei iute, sare și este lipsit de ...
Ardeiul iute, marcă principală a bucătăriei maghiare, face din preparatele culinare ale acestei tări un adevarat răsfăt pentru simțuri. “Karikás Pista” conține 87% ardei iute, sare și este lipsit de ...
Pudra de ardei roșu este produsă prin măcinarea ardeiul iute uscat. Bucătăria maghiară apreciază atât de mult ardeiul roșu iute deoarece este bogat în vitaminele A, C si E, aliații ...
De patru ori mai iute decât Erős Pista, Haragos Pista este maestrul de ceremonii în bucătăria maghiară. Haragos « furios » -ul produs de la Univer conține o doză puternică ...
Dacă am fi în Italia, bunicile cu siguranță ar întreba de Pasta de tomate 24% de la Univer. Acest piure de tomate, atent culese și procesate, este un rezervor de ...
Dacă am fi în Italia, bunicile cu siguranță ar întreba de Pasta de tomate 24% de la Univer. Acest piure de tomate, atent culese și procesate, este un rezervor de ...
Elixirul tinereții, hreanul, îl regăsim de această dată în oțet de masă, un produs cel puțin interesant de la Univer. Bucătăresele destoinice îl folosesc mai tot timpul, însă iarna este ...
Elixirul tinereții, hreanul, îl regăsim de această dată în oțet de masă, un produs cel puțin interesant de la Univer. Bucătăresele destoinice îl folosesc mai tot timpul, însa iarna este ...
Poți obține un gust aparte cu hreanul și cu maioneza de la Univer. Există o prietenie profundă între gustul iute al hreanului în oțet și 45% conținut de maioneză. Surprinde-i ...
Crema tocaniță de la Univer este un produs ce are la bază celebrul ardei iute, indispensabil în bucataria maghiară. Este ingredientul necesar pentru a avea cea mai bună friptură și ...