Despre Companie

Odată cu ingredientele naturale, am ales calitatea și am câstigat loialitatea iubitorilor de condimente de pretutindeni.

În cei peste 70 de ani de activitate, Univer a propus o combinație între zone geografice, cultură și gastronomie.

Univer sunt create din ingrediente naturale, acestă caracteristică facând parte din strategia de
dezvoltare a brandului Univer. Modelul de aprovizionare a fost dezvoltat de Univer în urma cu 40 de ani, bazându-se exclusiv pe o rețea de fermieri și producatori din Ungaria.

Eticheta verde de pe ambalajul noilor produse garantează lipsa  aditivilor alimentari (E-urilor) din produsele Univer.


Misiune, Viziune, Valori

Misiunea Univer este să împărtășească tuturor bucuria gusturilor, oferind cele mai bune condimente. Aceasta este și promisiunea pe care o facem clienților noștri – invitația de a trăi o viață echilibrată, plină de  arome, care să aducă în fiecare zi zâmbete, o minte și un corp sănătos. Produsele Univer oferă posibilitatea de a avea un stil de viață variat și bogat în gust datorită culturii gastronomice internaționale pe care o promovează și care este adaptată vremurilor noastre.

Viziunea noastră este extinsă la nivel global și este axată pe patru mari obiective:
– Produsele Univer să creeze un trend la nivel global, prin calitate și gust
– Să susținem și să promovăm un stil de viată sănătos, cu produse fără E-uri și alergeni
– Să facem o diferență în societate și să ne implicăm în educația nutrițională
– Să devenim un model de business internațional.

Valorile Univer sunt impărtășite cu partenerii, furnizorii și clientii noștri. Îmbrățișăm dintodeauna diversitatea globală ca un factor decisiv pentru creativitate și success. Excelența este cea care ne definește rezultatele și produsele Univer. Pentru a oferi mereu calitate, investim constant în oamenii Univer pentru a avea mereu cea mai bună performanță și pentru a depăși așteptările clienților noștri.


Cultura Culinară

Valorificăm cultura culinară a fiecarei țări și acordăm atenție fiecarui client din întreaga lume. Ne-am implicat mereu în educația nutrițională, considerând-o în primul rând ca pe o responsabilitate.

Sloganul  “Noi am ales calitatea! Voi?”, este  totodată și promisiunea noastră, aceea de a oferi în permanență calitate și gust. Cu Univer, condimentele îmbogațesc fiecare bucatarie a lumii, dar și viața, zi de zi.

Fiind un pionier în piața condimentelor înca din 1948, Univer a susținut întotdeauna dezvoltarea și promovarea unei culturi culinare la nivel internațional.   Încă din 1992,  când au aparut pe piața din România, produsele noastre au îmbinat calitatea cu inovația și responsabilitatea.