Home>Despre noi

Despre Companie

Odata cu ingredientele naturale, am ales calitatea si am castigat loialitatea pasionatilor de condimente de pretutindeni

In cei 69 de ani de activitate, Univer a propus o combinatie intre locuri geografice, cultura si gastronomie.

Condimentele Univer sunt create din ingrediente vegetale, acest input facand parte din strategia de dezvoltare a brandului Univer. Modelul de aprovizionare a fost dezvoltat de Univer in urma cu 40 de ani, bazandu-se exclusiv pe o retea de fermieri si producatori din Ungaria.

Semnalizarea cu verde de pe grafica noilor produse garanteaza absenta aditivilor alimentari (E-urilor) din produsele Univer.

despre univer
despre univer

Misiune Viziune Valori

Misiunea Univer este sa impartaseasca tuturor bucuria gusturilor, oferind cele mai bune condimente. Acest lucru este si promisiunea pe care o avem fata de clientii nostri – lansarea invitatiei de a trai o viata echilibrata, bazata pe arome, care sa aduca in fiecare zi zambete, o minte si un corp sanatos. Produsele Univer ofera posibilitatea de a avea un stil de viata variat si bogat in gust datorita culturii gastronomice internationale pe care o promoveaza si care este compatibila cu vremurile noastre.

Viziunea noastra este extinsa la nivel global si este axata pe patru mari obiective:
Produsele Univer sa creeze un trend la nivel global, prin calitate si gust
Sa sustinem si sa promovam un stil de viata sanatos, cu produse fara E-uri si alergeni
Sa facem o diferenta in societate si sa ne implicam in educatia nutritionala
Sa devenim un model de business international

Valorile Univer sunt impartasite cu partenerii, furnizorii si clientii nostri. Imbratisam dintodeauna diversitatea globala ca un factor decisiv pentru creativitate si success. Excelenta este cea care ne defineste rezultatele si produsele Univer. Pentru a oferi mereu calitate, investim constant in oamenii Univer pentru a fi mereu performanti si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

despre univer

Food Culture

Valorificam cultura gastronomica a fiecarei tari si oferim atentie fiecarui client din intreaga lume. Ne-am implicat mereu in educatia nutritionala, simtind-o in primul rand ca o responsabilitate.

Sloganul corporate, “Noi am ales calitatea! Voi?”, este promisiunea noastra, aceea de a oferi permanent calitate si gust. Cu Univer, condimentele imbogatesc fiecare bucatarie a lumii, dar si viata, zi de zi.

Fiind un pionier in piata condimentelor inca din 1948, Univer a sustinut intotdeauna dezvoltarea si promovarea unei culturi gastronomice la nivel international. In 1992 de cand a aparut pe piata din Romania, produsele noastre au imbinat calitatea cu inovatia si responsabilitatea.

despre univer