UniverDespre Noi


Despre Companie

Odată cu ingredientele naturale, am ales calitatea și am câstigat loialitatea pasionaților de condimente de pretutindeni.

În cei 71 de ani de activitate, Univer a propus o combinație între locuri geografice, cultură și gastronomie.

Condimentele Univer sunt create din ingrediente vegetale, acest input facând parte din strategia de dezvoltare a brandului Univer. Modelul de aprovizionare a fost dezvoltat de Univer în urma cu 40 de ani, bazându-se exclusiv pe o rețea de fermieri și producatori din Ungaria.

Semnalizarea cu verde de pe grafica noilor produse garantează absența aditivilor alimentari (E-urilor) din produsele Univer.


Misiune Viziune Valori

Misiunea Univer este sa împartașească tuturor bucuria gusturilor, oferind cele mai bune condimente. Acest lucru este și promisiunea pe care o avem față de clienții noștri – lansarea invitației de a trăi o viață echilibrată, bazată pe arome, care să aducă în fiecare zi zâmbete, o minte și un corp sănătos. Produsele Univer oferă posibilitatea de a avea un stil de viață variat și bogat în gust datorită culturii gastronomice internaționale pe care o promovează și care este compatibilă cu vremurile noastre.

Viziunea noastră este extinsă la nivel global și este axată pe patru mari obiective:
– Produsele Univer să creeze un trend la nivel global, prin calitate și gust
– Să susținem și să promovăm un stil de viată sănătos, cu produse fără E-uri și alergeni
– Să facem o diferența în societate și să ne implicăm în educația nutrițională
– Să devenim un model de business internațional.

Valorile Univer sunt impărtășite cu partenerii, furnizorii și clientii noștri. Îmbrățișăm dintodeauna diversitatea globală ca un factor decisiv pentru creativitate și success. Excelența este cea care ne definește rezultatele și produsele Univer. Pentru a oferi mereu calitate, investim constant în oamenii Univer pentru a fi mereu performanți și pentru a depași așteptările clienților noștri.


Food Culture

Valorificăm cultura gastronomică a fiecarei țări și oferim atenție fiecarui client din întreaga lume. Ne-am implicat mereu în educația nutrițională, simțind-o în primul rând ca o responsabilitate.

Sloganul corporate, “Noi am ales calitatea! Voi?”, este promisiunea noastră, aceea de a oferi permanent calitate și gust. Cu Univer, condimentele îmbogațesc fiecare bucatarie a lumii, dar și viața, zi de zi.

Fiind un pionier în piața condimentelor înca din 1948, Univer a susținut întotdeauna dezvoltarea și promovarea unei culturi gastronomice la nivel internațional.   În 1992 de când a aparut pe piața din Romania, produsele noastre au îmbinat calitatea cu inovația și responsabilitate.