TERMENI LEGALI SI CONDITII GENERALE

Inainte de a utiliza site-ul companiei, va rugam sa cititi cu atentie termenii de mai jos. Utilizarea site-ului implică acceptarea acestora de către toti cei care optează pentru folosirea sa în concordanță cu politica de marketing si comunicare a companiei si cu respectarea legii.

Acest site este operat de către UNIVER PRODUCT SRL (UPR) – prin intermediul LYNX SOLUTIONS S.R.L.

Site-ul este un site de prezentare vizând produselor comercializate pe piața de profil din România (care include sugestii de utilizare a acestora si diverse retete alimentare)

Ocazional site-ul este folosit si în derularea diverselor campanii de promovare – organizate sub forma concursurilor cu premii (desfăsurate în concordanță cu regulamentele postate în acest sens pe site-ul UNIVER)

Drepturi de autor

Drepturi de autor: UNIVER PRODUCT – Toate drepturile rezervate.

Întregul continut al site-ului UNIVER (imagini / texte / grafică / simboluri / sunete) – precum si orice alte materiale prezentate în cadrul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a UNIVER PRODUCT sau a altor companii membre ale Grupului UNIVER si/sau a filialelor acestora – fiind incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Nici o reproducere a vreunei parti din acest site nu poate fi descărcata, vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in cadrul altor lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe un alt site. UNIVER nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site.

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate asociate brandului – care apar in materialele prezentului site, sunt detinute de către UNIVER si beneficiază de protectia legii. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate postata pe acest site.

Disponibilitatea produselor

Acest site a fost creat cu scopul de a asigura o informare generala – adresându-se persoanelor cu resedinta in Romania (portofoliul de produse prezentate fiind cel alocat comercializarii pe piata din România)

Continutul site-ului:

Informatiile sunt postate pe site numai cu scopul de informare generala.

UNIVER isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand considera ca este cazul, in maniera in care considera ca este cazul si fara o notificare prealabila.

Site-urile conexe

Site-ul UNIVER va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte site-uri conexe sau ale altor companii membre ale Grupului UNIVER. Va rugam ca, inainte de a utiliza aceste site-uri, sa cititi cu atentie paginile referitoare la Termenii legali si Politica de confidentialitate aferente fiecarui site.

De asemenea, site-ul UNIVER va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate către alte pagini de internet, relevante pentru un anumit aspect al site-ului nostru, dar care nu sunt controlate si operate de UNIVER sau de către alte companii membre ale Grupului Univer. Aceste site-uri conexe constituie proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia.

Puteti reveni la site-ul UNIVER dand click pe icon-ul “Back” din browserul de internet sau scriind din nou adresa site-ului nostru.