Gastronomia europeană este mai apetisantă de când în rețete au fost integrați celebrii ardeii iuți cultivați în Ungaria. Îți poți delecta oaspeții cu crema de gulaș dulce, o bază de mâncare specifică bucătăriei maghiare, care a fost împumutată rapid de către cele internaționale. Gustul supelor, sandvișurilor, sau al fripturilor poate fi îmbogățit cu această cremă gulaș dulce de la univer pentru o aromă unică.
Ingrediente: cremă de ardei (ardei dulce, gogoșari, sare, amidon modificat, agent de îngroșare: gumă de xantan, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu), pasta de tomate, cremă de ceapă (ceapă roșie, sare, ulei rafinat de floarea soarelui, amidon modificat, acidifiant: acid citric, conservanți: sorbat de potasiu, metabisulfit de potasiu, agent de îngroșare: gumă de xantan), ulei rafinat de floarea soarelui, sare, zahăr, aromă de condimente, aromă de țelină, agent de îngroșare (gumă de xantan), foi de dafin, conservant (sorbat de potasiu).