Regulamentul oficial al jocului

‚,Vânătoare de ouă de Paști pe Instagram”

organizat pe pagina de Instagram a UNIVER

1. Univer Product S.R.L. – în continuare Organizatorul campaniei care se va derula pe pagina oficială de Instagram și pe contul de Facebook UNIVER, organizează în condițiile prevăzute în cuprinsul prezentului REGULAMENT OFICIAL – obligatoriu pentru toţi participanţii – Concursul (jocul) ‚, Vanatoare de oua de Pasti pe Instagram ” oferind câstigătorului, în funcție de opțiunea exprimată anterior, unul din următoarele PREMII:

A) AVENTURA – constând într-un ZBOR CU BALONUL CU AER CALD (care se va organiza într-unul din orașele: Brasov, Cluj Napoca, Ocna Sibiului, Magura- Cisnadie, Targu Secuiesc, Timisoara)

B) O BICICLETĂ DE ORAȘ PLIABILĂ.

2. La acest concurs pot să participe exclusiv cetăţenii români – persoane fizice rezidente care nu intră în sfera celor prevăzute la punctul 5 (în continuare: Jucătorii) – având capacitate deplină de exercițiu si înțeleg să-si asume toate conditiile de participare si validare.

3. Jucătorii trebuie să detină implicit calitatea de utilizatori INSTAGRAM și să aibă totodată un cont valid de FACEBOOK.

4. La Concurs nu au dreptul să participe angajații (soțul/soția, rudele de gradul I si II ai/ale angajaților) Organizatorului

5. Concursul « Vanatoare de oua de Pasti pe Instagram » se desfășoară în perioada cuprinsă între 26.04.2021 – 03.05.2021, premiile urmând a fi oferite câștigătorilor selectati prin tragerea la sorți, care va avea loc la data de 05.05.2021

6. Pentru a participa la Concurs, este necesar ca cei interesați: (1) Să urmărească pagina de Instagram Univer: https://www.instagram.com/univerromania/; (2) Să găsească în cadrul ultimelor două postări de pe Instagram, toate ouăle de Paști care nu se potrivesc în peisaj și menționeze numărul acestora pe pagina de Facebook – într-un comentariu. (Hashtagul #oualeu poate fi un ajutor în procesul de căutare); (3) Să aleagă totodată unul din cele două premii! Pe lângă numărul ouălor găsite, participantul trebuie să scrie pentru care dintre premii a optat: Zbor cu balonul cu aer cald SAU Bicicleta de oraș pliabilă.

7. Selectarea câstigătorului va fi asigurată prin tragere la sorți – prin intermediul aplicatiei on line https://www.random.org

8. În absența validării primului câstigător – sau în cazul în care acesta nu-si poate revendica si/sau valorifica premiul obtinut (indiferent de natura motivelor) – va fi reluată tragerea la sorti pentru desemnarea unui nou câstigător.

9. Participanţii îşi dau consimţământul necondiţionat la înregistrarea si procesarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul derulării concursului ‚, Vanatoare de oua de Pasti pe Instagram ” – furnizarea acestor date fiind voluntară si limitându-se la cele necesare derulării concursului.

10. Datele vor fi administrate de către Univer Product SRL – cu respectarea prevederior legale privind protecţia datelor

11. Informaţiile detaliate si complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal (scopul gestionării datelor, durata acesteia, alte drepturi și căi de atac legate de gestionarea lor), se regăsesc pe pagina-web a Organizatorului – sectiunea https://www.univer.ro/politica-de-prelucrare-si-confident%CC%A6ialitate-datelor-univer/

Cu următoarele completări:

– Prin participarea la Concurs Utilizatorul își exprimă acordul pentru procesarea datelor sale cu caracter personal (numele – prenumele, adresa de email/telefon şi – în cazul câştigării premiului – datele complete de identificare).

– Temeiul juridic al colectătii si utilizării acestor date îl constituie participarea voluntară a Utilizatorului la concursul organizat în conditiie prezentului REGULAMENT.

– În privinţa operaţiunilor care intră în sfera procesării datelor cu caracter personal pe care le implică colectarea si înregistrarea datelor necesare desfăsurării concursului, tragerea la sorţi a câstigătorului prin intermediul aplicatiei online, si în cele din urmă postarea acestora pe conturile sociale – Organizatorul este considerat si are calitatea de procesator al datelor ce i-au fost încredințate.

– Operaţiunile efectuate asupra datelor personale mai sus amintite, sunt asigurate de către Operator, exclusiv în scopul derulării Concursului – urmând a fi şterse din baza sa de date în termen de cel mult 30 de zile după terminarea concursului (cu exceptia datelor câstigătorilor)

Baia Mare,
la 26.04.2021
ORGANIZATOR – Univer Product SRL