1. Univer Product S.R.L. – în continuare Organizatorul campaniei care se va derula pe pagina oficială de Facebook a UNIVER organizează în condițiile prevăzute în cuprinsul prezentului REGULAMENT OFICIAL – obligatoriu pentru toţi participanţii – Concursul ‚,UNIVER-ul meu, familia mea!” oferind câstigătorului următoarele PREMII:
 • Smart TV QLED Smart SAMSUNG, Ultra HD 4K, HDR, 138 cm
 • Nintendo Switch (Joy-Con Neon Red/Blue) HAD
 • Just Dance 2021 Nintendo Switch
 1. La acest concurs pot să participe exclusiv cetăţenii români – persoane fizice rezidente care nu intră în sfera celor prevăzute la punctul 5 (în continuare: Jucătorii) – având capacitate deplină de exercițiu si înțeleg să-si asume toate conditiile de participare si validare.
 2. Jucătorii trebuie să detină un cont valid de FACEBOOK.
 3. La Concurs nu au dreptul să participe angajații (soțul/soția, rudele de gradul I si II ai/ale angajaților) Organizatorului
 4. Campania « UNIVER-ul meu, familia mea! » se va desfășura în perioada 06.05.2021 – 31.05.2021, premiile urmând a fi oferite câștigătorului selectat prin tragerea la sorți, care va avea loc la data de 01.06.2021 (Ziua Inetrnationala a Copiilor).
 5. Pentru a participa la Concurs, este necesară accesarea paginii de Facebook a UNIVER – în cadrul căreia, utilizatorii interesati (jucătorii) trebuie (1) să dea “Like” paginii de Facebook a Univer, (2) să dea SHARE postarii concursului vizibil (public) și (3) să arate printr-o poza in comment, sub postare care este produsul Univer preferat al familiei care nu lipseste niciodata din frigider.
 6. Selectarea câstigătorului va fi asigurată prin tragere la sorți – prin intermediul aplicatiei on line https://www.random.org
 7. În absența validării primului câstigător – sau în cazul în care acesta nu-si poate revendica si/sau valorifica premiul obtinut (indiferent de natura motivelor) – va fi reluată tragerea la sorti pentru desemnarea unui nou câstigător.
 8. Participanţii îşi dau consimţământul necondiţionat la înregistrarea si procesarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul derulării campaniei ‚, UNIVER- ul meu, familia mea! ” Furnizarea acestor date este voluntară si se limitează la datele necesare derulării concursului.
 9. Datele vor fi administrate de către Univer Product SRL – cu respectarea prevederior legale privind protecţia datelor
 10. Informaţiile detaliate si complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal (scopul gestionării datelor, durata acesteia, alte drepturi și căi de atac legate de gestionarea lor), se regăsesc pe pagina-web a Organizatorului – sectiunea https://www.univer.ro/politica-de-prelucrare-si-confident%CC%A6ialitate-datelor-univer/

Cu următoarele completări:

 • Prin participarea la Concurs Utilizatorul își exprimă acordul pentru procesarea datelor sale cu caracter personal (numele – prenumele, adresa de email/telefon şi – în cazul câştigării premiului – datele complete de identificare).
 • Temeiul juridic al colectătii si utilizării acestor date îl constituie participarea voluntară a Utilizatorului la concursul organizat în conditiie prezentului REGULAMENT.
 • În privinţa operaţiunilor care intră în sfera procesării datelor cu caracter personal pe care le implică colectarea si înregistrarea datelor necesare desfăsurării concursului, tragerea la sorţi a câstigătorului prin intermediul aplicatiei online, si în cele din urmă postarea acestora pe conturile sociale – Organizatorul este considerat si are calitatea de procesator al datelor ce i-au fost încredințate.
 • Operaţiunile efectuate asupra datelor personale mai sus amintite, sunt asigurate de către Operator, exclusiv în scopul derulării Concursului – urmând a fi şterse din baza sa de date în termen de cel mult 30 de zile după terminarea concursului (cu exceptia datelor câstigătorilor)

 

Baia Mare,

la 05.05.2021

        ORGANIZATOR – Univer Product SRL