Regulamentul oficial al jocului

‚, De sărbători Univer îți aduce momente de liniște!

organizat pe pagina de Facebook a UNIVER Product

 

Univer Product S.R.L. – în continuare Organizatorul campaniei care se va derula pe pagina oficială de Facebook a susnumitei societăți organizează în condițiile prevăzute în cuprinsul prezentului REGULAMENT OFICIAL care este obligatoriu pentru toţi participanţii Concursul (jocul)                      ‚, De sărbători Univer îți aduce momente de liniște!oferind câstigătorilor, în funcție de opțiunea exprimată anterior, unul din următoarele PREMII:

A)     Espressor automat Miele CM 5510 Silence PearlFinish

B)     Kindle:  eBook reader Kindle Paperwhite 2018

C)     Voucher valoric Cărturești – în valoare de 200 Ron

 1. La acest concurs pot să participe exclusiv cetăţenii români – persoane fizice rezidente care nu intră în sfera celor prevăzute la punctul 5 (în continuare: Jucătorii) – având capacitate deplină de exercițiu si înțeleg să-si asume toate conditiile de participare si validare.

 

 1. Jucătorii trebuie să detină implicit calitatea de utilizatori FACEBOOK și să aibă totodată un cont valid de FACEBOOK.

 

 1. La Concurs nu au dreptul să participe angajații (soțul/soția, rudele de gradul I si II ai/ale angajaților) Organizatorului

 

 1. Concursul ‚, De sărbători Univer îți aduce momente de liniște! se desfășoară în perioada cuprinsă între 04.2022 – 25.04.2022, premiile urmând a fi oferite câștigătorilor selectati prin tragerea la sorți, care va avea loc între data de 26.04.2022- 30.04.2022.

 

 1. Pentru a participa la Concurs, este necesar ca cei interesați: (1) Să urmărească (să dea follow și like) paginii de Facebook Univer; (2) Să distribiue (sa de share) postării  concursului vizibil (public) pe Facebook  (3) Să comenteze sub postarea concursului precizând ce delicatețuri pregatește de paști și ce produs sau produse Univer folosește la prepararea acestor mâncăruri delicioase.

 

 1. Selectarea câstigătorului va fi asigurată prin tragere la sorți – prin intermediul aplicatiei on line https://www.random.org

 

 1. Caștigatorii vor primi premiile in ordinea in care vor aparea in lista câștigatorilor: primul de pe lista de câștigîtori va primi premiul cel mare: un Expresor automat Miele CM 5510 Silence; al doilea de pe lista câștigătorilor va primi: eBook reader Kindle Paperwhite 2018; iar al treilea câștigător de pe lista va primi: Voucher valoric Cărturești- în valoare de 200 Ron.

 

 1. În absența validării vreunui câstigător – sau în cazul în care acesta nu-si poate revendica si/sau valorifica premiul obtinut (indiferent de natura motivelor) – va fi reluată tragerea la sorti pentru desemnarea unui nou câstigător pe locul vizat.

 

 1. Participanţii îşi dau consimţământul necondiţionat la înregistrarea si procesarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul derulării concursului ‚, De sărbători Univer îți aduce momente de liniște!– furnizarea acestor date fiind voluntară si limitându-se la cele necesare derulării concursului.

 

 1. Datele vor fi administrate de către Univer Product SRL – cu respectarea prevederior legale privind protecţia datelor

 

 1. Informaţiile detaliate si complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal (scopul gestionării datelor, durata acesteia, alte drepturi și căi de atac legate de gestionarea lor), se regăsesc pe pagina-web a Organizatorului – sectiunea https://www.univer.ro/politica-de-prelucrare-si-confident%CC%A6ialitate-datelor-univer/

 

Cu următoarele completări:

 • Prin participarea la Concurs Utilizatorul își exprimă acordul pentru procesarea datelor sale cu caracter personal (numele – prenumele, adresa de email/telefon şi – în cazul câştigării premiului – datele complete de identificare).
 • Temeiul juridic al colectătii si utilizării acestor date îl constituie participarea voluntară a Utilizatorului la concursul organizat în conditiie prezentului REGULAMENT.
 • În privinţa operaţiunilor care intră în sfera procesării datelor cu caracter personal pe care le implică colectarea si înregistrarea datelor necesare desfăsurării concursului, tragerea la sorţi a câstigătorului prin intermediul aplicatiei online, si în cele din urmă postarea acestora pe conturile sociale – Organizatorul este considerat si are calitatea de procesator al datelor ce i-au fost încredințate.
 • Operaţiunile efectuate asupra datelor personale mai sus amintite, sunt asigurate de către Operator, exclusiv în scopul derulării Concursului – urmând a fi şterse din baza sa de date în termen de cel mult 30 de zile după terminarea concursului (cu exceptia datelor câstigătorilor)

 

 

 

Baia Mare, la 14.04.2022.

        ORGANIZATOR – Univer Product SRL