Corn Dogs (Crenvurști în aluat)
Amestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai mult1 căpățână și 2 căței de usturoi
1 praz mic
1 cartof
100 ml ulei de măsline
1 linguriță de Pastă de usturoi UNIVER
500 ml supă de bază/apă
200 ml smântână pentru gătit
cimbru proaspăt
sare
arpagic
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm
strâns în folie de aluminiu și o coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de
aproximativ 40 de minute. Într-o oală, încălzim ulei de măsline, adăugăm usturoiul
proaspăt feliat și îl prăjim la foc mic până devine crocant, după care îl scoatem pe un
șervețel de hârtie. În uleiul rămas, prăjim prazul și cartoful feliat, adăugăm Pasta de
usturoi și asezonăm cu sare, piper și cimbru proaspăt. Turnăm supa de bază peste
legume și fierbem timp de jumătate de oră, până sunt gata. Adăugăm smântâna pentru
gătit în supă și o dăm în clocot. Mixăm supa până devine fină, fără cocoloașe. La
servire, presărăm cu arpagic proaspăt, feliile crocante de usturoi, eventual semințe coajă de lămâie și crutoane.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Amestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai mult