< Înapoi la rețete

Sandviș pane cu șuncă și cașcaval

Porții 2 persoane
Dificultate ușoară
Timp 15 minute

Ingrediente:
● 4–8 felii de pâine pătrată
● 100 g brânză cremoasă (tip cream cheese)
● 8 felii de mușchi afumat sau alt tip de șuncă
● 8 felii de cașcaval
Ketchup dulce fără E-uri Univer
● 2–4 ouă
● sare, piper, oregano
● 30 ml smântână pentru gătit
2 linguri de ulei

Mod de preparare:
Pe o felie de pâine întindem brânză cremoasă, iar pe cealaltă ketchup Univer. Punem deasupra
șuncă și cașcaval, după gust, apoi le lipim una de cealaltă ca un sandwich.
Într-un bol adânc batem ouăle, adăugăm sare, oregano și puțină smântână pentru gătit, ca să
obținem un amestec mai fin și cremos pentru pane. Scufundăm sandwichurile în compoziție și
le lăsăm câteva minute, ca să absoarbă bine.
Încălzim puțin ulei într-o tigaie și prăjim sandwichurile pe ambele părți până devin aurii și
crocante. Să nu uităm nici de margini, merită și ele rumenite frumos.
Se servesc calde, cât încă brânza e topită, alături de ketchup Univer din belșug.
Iar dacă îți plac aromele mai picante, încearcă varianta cu Ketchup picant cu Erős Pista – o
combinație intensă și delicioasă!

Poftă bună!

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.


Articole Similare