Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
2 cepe
300 gr apio
2 căpățâni de țelină cu frunze de țelină
70 gr unt
Ulei de măsline
1 linguriță Pastă de usturoi Univer
1 legătură de cimbrișor
1 l de lapte
1 l de apă
400 gr năut
1 linguriță Ardei tocat Édes Anna Univer
Sare
Piper
Mod de preparare:
Tăiem mărunt cepele și apio, după care tăiem căpățânile de țelină în cuburi. Într-o oală punem 70 de gr de unt la topit, împreună cu puțin ulei de măsline, apoi punem ceapa și apio la călit și adăugăm o linguriță de pastă de usturoi Univer. Legumele se călesc pentru aprox. 4-5 min. Adăugăm puțină sare, o legătură de cimbrișor, iar după ce s-a călit ceapa, adăugăm și cuburile de țelină și le lăsăm la călit pentru încă 5 min. După ce acestea s-au călit, adăugăm 1 l de apă și 1 l de lapte și lăsăm la fiert aprox. 1 oră. În loc de crutoane vom folosi năut. Punem puțin ulei într-o tigaie, iar după ce acesta s-a încins, adăugăm năutul. După ce s-a călit, punem aprox. o linguriță de ardei tocat Édes Anna. Când supa a fiert, folosim blenderul pentru a face supa cremă, după care mai condimentăm cu sare și piper. O servim cu năut deasupra și puțin ulei de măsline.
Poftă bună 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult