
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
500 g piept de pui
sare
piper
curcuma
Ketchup picant cu Erős Pista
100 g iaurt
zeama de la o jumătate de lămâie
2 linguri de ulei de măsline
ulei pentru gătit
Pentru salată:
1 castravete șarpe chinezesc
1 ceapă
1 mango
100 ml oțet de orez
150 ml apă
2 linguri de zahăr
un cățel mic de usturoi
1 ardei iute/chili
mentă proaspătă
coajă de lime
zeamă de lime
Preparare:
Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu Erős Pista, iaurt, zeama de
lămâie, ulei de măsline, sare, piper. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați la marinat la
frigider timp de minim o oră sau chiar peste noapte.
Preparăm dressingul pentru salată. Adăugăm apa, oțetul de orez și zahărul într-o oală mică
și amestecăm până se topește zahărul, apoi luăm de pe foc, și adaugă usturoiul, ardeiul
iute, menta proaspătă, coaja și zeama de la lime.
Se taie mango în cubulețe, se taie castravetele în fâșii cu ajutorul unui curățător de legume,
iar ceapa roșie se taie în felii subțiri. Miezul castraveților nu este necesar.
Se amestecă legumele cu dressingul și se lasă deoparte până ce se gătește carnea.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult