
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
500 g piept de pui
sare
piper
curcuma
Ketchup picant cu Erős Pista
100 g iaurt
zeama de la o jumătate de lămâie
2 linguri de ulei de măsline
ulei pentru gătit
Pentru salată:
1 castravete șarpe chinezesc
1 ceapă
1 mango
100 ml oțet de orez
150 ml apă
2 linguri de zahăr
un cățel mic de usturoi
1 ardei iute/chili
mentă proaspătă
coajă de lime
zeamă de lime
Preparare:
Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu Erős Pista, iaurt, zeama de
lămâie, ulei de măsline, sare, piper. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați la marinat la
frigider timp de minim o oră sau chiar peste noapte.
Preparăm dressingul pentru salată. Adăugăm apa, oțetul de orez și zahărul într-o oală mică
și amestecăm până se topește zahărul, apoi luăm de pe foc, și adaugă usturoiul, ardeiul
iute, menta proaspătă, coaja și zeama de la lime.
Se taie mango în cubulețe, se taie castravetele în fâșii cu ajutorul unui curățător de legume,
iar ceapa roșie se taie în felii subțiri. Miezul castraveților nu este necesar.
Se amestecă legumele cu dressingul și se lasă deoparte până ce se gătește carnea.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult