Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult650 g pulpe inferioare de pui
1 linguriță mică de oregano
1 linguriță mică de boia afumată
1 linguriță mică de zahăr brun
1 linguriță mică de Boia de ardei iute Erős Pista
sare
piper
Sos barbecue Univer
ceapă verde
Coleslaw:
o jumătate de varză roșie
1 morcov mic
15 ml oțet de mere
1 linguriță de Muștar Univer
2 linguri de Sos maioneză Univer
Frecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din
zahăr brun, boia afumată, boia de ardei iute Erős Pista, oregano, sare și piper, și
lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de o jumătate de oră. Între timp,
preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Așezați pulpele condimentate pe o tavă
tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le timp de aproximativ 40 de minute. La minutul
20 și 30, scoateți-le din cuptor și ungeți-le cu Sos barbeque folosind o pensulă.
Pentru salata coleslaw, tăiați varza roșie în felii subțiri, adăugați morcovul ras fin,
Maioneza, Muștarul, oțetul de mere, sare și piper și amestecați bine. Serviți pulpele
de pui coapte cu ceapă verde tocată mărunt.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai multSe curăță ceapa, usturoiul, morcovii și țelina, apoi se taie legumele în cubulețe. Se încălzește ...
Citește mai mult