< Înapoi la rețete

Pulpe de pui BBQ cu coleslaw

Porții 4 persoane
Dificultate ușoară
Timp 80 minute

650 g pulpe inferioare de pui
1 linguriță mică de oregano
1 linguriță mică de boia afumată
1 linguriță mică de zahăr brun
1 linguriță mică de Boia de ardei iute Erős Pista
sare
piper
Sos barbecue Univer
ceapă verde
Coleslaw:
o jumătate de varză roșie
1 morcov mic
15 ml oțet de mere
1 linguriță de Muștar Univer
2 linguri de Sos maioneză Univer

Frecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din
zahăr brun, boia afumată, boia de ardei iute Erős Pista, oregano, sare și piper, și
lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de o jumătate de oră. Între timp,
preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Așezați pulpele condimentate pe o tavă
tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le timp de aproximativ 40 de minute. La minutul
20 și 30, scoateți-le din cuptor și ungeți-le cu Sos barbeque folosind o pensulă.
Pentru salata coleslaw, tăiați varza roșie în felii subțiri, adăugați morcovul ras fin,
Maioneza, Muștarul, oțetul de mere, sare și piper și amestecați bine. Serviți pulpele
de pui coapte cu ceapă verde tocată mărunt.

Poftă bună!

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.

 


Articole Similare