UniverDegustă România cu Univer! – Ciorba de praz oltenească de la Cristian Boca


Degustă România cu Univer! – Ciorba de praz oltenească de la Cristian Boca

Univer Articole Similare


UniverPilaf de orez cu carne

Spălăm bine orezul și îl lăsăm deoparte. Tocăm în cuburi mici ardeiul, usturoiul, ceapa și roșia. Carnea de porc o tăiem în bucăți mai mari, de aproximativ 2×2 cm, cât mai egale. Într-o cratiță încălzim uleiul și rumenim bine bucățile de carne pe toate părțile. Când sunt frumos rumenite, le scoatem și le lăsăm deoparte. […]

UniverChiftele vegane de legume

Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și îi lăsăm deoparte 10 minute, ca să elimine excesul de apă. După ce s-au înmuiat, stoarcem bine legumele și le punem într-un bol. Condimentăm cu oregano, cimbru, usturoi pudră și puțină sare, apoi adăugăm făină, doar cât să obținem o […]

UniverSalată cu năut și telemea

Tăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul îl feliem cu un curățător de legume, obținând fâșii lungi și fine. Într-o tigaie uscată, prăjim ușor mixul de semințe până devine crocant și auriu. Năutul îl scurgem, apoi îl rumenim ușor într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Asezonăm […]

UniverPasta all’arrabbiata

Primul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, astfel încât pastele să aibă loc să fiarbă lejer. Când apa începe să clocotească, adăugăm sare și fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, scăzând un minut din timpul recomandat – astfel ele vor rămâne al dente, perfecte pentru a […]