Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente
Pâine naan:
250 gr făină
100 ml iaurt
jumătate de pachet de praf de copt
jumătate de pachet de drojdie uscată
1 linguriță de sare
80 ml de apă
1 lingură de ulei de măsline
Hummus:
2 conserve de năut
4 linguri de ulei de măsline
4 linguri de tahini
zeama de la 1 lămâie
2 căței de usturoi
1 lingură de ardei dulce tocat Édes Anna
1 linguriță de chimion
1 linguriță de coriandru măcinat
sare, piper
Mod de preparare:
Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, usturoiul,
ardeiul dulce tocat Édes Anna și condimentele și amestecați cu un mixer de mână până când obțineți o
cremă. Pentru o consistență și mai cremoasă, puteți adăuga și puțin din lichidul din conserva
de năut.
Pentru a face pâinea naan, puneți ingredientele într-un bol, amestecați bine și lăsați să se
odihnească timp de o oră într-un loc cald. Întindeți aluatul în orice formă dorită și coaceți-l
într-o tavă uscată și fierbinte.
Hummusul se ornează cu ulei de măsline, pătrunjel/coriandru proaspăt, boia, semințe de susan și rodie.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult