Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
2 cepe albe
1 ardei gras
100 gr slănină
2 roșii medii
500 gr cartofi albi
4-6 linguri de ulei de floarea soarelui
2 lingurițe chimen
500 gr pulpă de vită tăiată cuburi
1 linguriță Boia de ardei iute Erős Pista
4 foi de dafin
1 crenguță de cimbrișor
400 gr fasole roșie boabe
2-4 linguri Cremă gulaș de la Univer
sare, piper
Tăiem toate ingredientele în cuburi de aproximativ 2 cm, după care, într-o oală încinsă, punem 4-6 linguri de ulei de floarea soarelui și prăjim slănina cu semințele de chimen. Adăugăm ceapa, ardeiul tocat cubulețe, condimentăm cu puțină sare și călim ingredientele până se vor înmuia.
Punem peste și carnea, puțină boia iute de la Univer, roșiile tocat, după care mai călim pentru 5 minute. Adăugăm și apă caldă cât să acopere ingredientele, 3 foi de dafin și o crenguță de cimbrișor. După aproximativ 2 ore sau când carnea este fiartă și moale punem și cartofii, după care îi acoperim cu apă fierbinte și fierbem gulașul pentru încă vreo 35-40 de minute. La sfârșit adăugăm pasta de gulaș de la Univer, fasolea roșie prefiartă, dăm în clocot 5 minute, condimentăm cu sare și piper și suntem gata de masă. Se poate servi cu smântână și puțină verdeață.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult