
Supă de hrean cu carne afumată
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult220 gr făină albă
1 ou
300 ml lapte
1 pliculeț praf de copt
3 linguri de zahăr
1 pliculeț zahăr vanilat
coajă rasă de portocală
200 g ciocolată neagră
200 ml smântână lichidă pentru frișcă
1 linguriță de boia de ardei iute Erős Pista
50 g fructe de pădure
30 g migdale prăjite
Se pun făina, oul, laptele, praful de copt, zahărul, și coaja rasă de portocală într-un bol și se
amestecă bine. Se încinge o tigaie de teflon, se adaugă o lingură de ulei și se coc în ea câte
2-3 clătite din amestecul preparat. Între timp, se prepară crema ganache: se rade ciocolata,
se adaugă boiaua de ardei iute Erős Pista, se toarnă smântâna lichidă călduță (nu fierbinte,
doar caldă) și se amestecă până se obține o cremă de ciocolată. Serviți clătitele cu crema
de ciocolată picantă, fructe de pădure proaspete și migdale prăjite.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multCiocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai mult