
Sandviș pane cu șuncă și cașcaval
Mod de preparare: Pe o felie de pâine întindem brânză cremoasă, iar pe cealaltă ketchup ...
Citește mai mult220 gr făină albă
1 ou
300 ml lapte
1 pliculeț praf de copt
3 linguri de zahăr
1 pliculeț zahăr vanilat
coajă rasă de portocală
200 g ciocolată neagră
200 ml smântână lichidă pentru frișcă
1 linguriță de boia de ardei iute Erős Pista
50 g fructe de pădure
30 g migdale prăjite
Se pun făina, oul, laptele, praful de copt, zahărul, și coaja rasă de portocală într-un bol și se
amestecă bine. Se încinge o tigaie de teflon, se adaugă o lingură de ulei și se coc în ea câte
2-3 clătite din amestecul preparat. Între timp, se prepară crema ganache: se rade ciocolata,
se adaugă boiaua de ardei iute Erős Pista, se toarnă smântâna lichidă călduță (nu fierbinte,
doar caldă) și se amestecă până se obține o cremă de ciocolată. Serviți clătitele cu crema
de ciocolată picantă, fructe de pădure proaspete și migdale prăjite.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Pe o felie de pâine întindem brânză cremoasă, iar pe cealaltă ketchup ...
Citește mai multMod de preparare: Începem prin a tampona peștii cu prosoape de hârtie, pentru a-i usca ...
Citește mai multMod de preparare: pieptul de pui cu sare și piper pe ambele părți, apoi îl ...
Citește mai multSpălăm bine orezul și îl lăsăm deoparte. Tocăm în cuburi mici ardeiul, usturoiul, ceapa și ...
Citește mai mult