Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente pentru 4 persoane:
2 buc vinete medii
1 linguriţă de sare
40 ml ulei de măsline
4 buc de roşii mai mari, coapte
60 gr Muştar Iute Univer fără E-uri
20 ml ulei de măsline
15 ml apă călduţă
10 ml oţet de vin alb
1 linguriţă miere
sare, piper proaspăt măcinat
1 legătură de frunze de pătrunjel proaspete
Preîncălzim cuptorul la 190 grade. Tăiem bucăţi vinetele, pe urmă le presărăm bine cu sare şi le lăsăm să stea cca 10-15 minute. Stoarcem apoi umezeala din ele cu palmele. Le aşezăm pe o tavă învelită cu hârtie pentru copt, turnăm ulei de măsline peste ele şi le prăjim până ce devin maro aurii, cca 15 minute.
În timp ce vinetele se prăjesc, roşiile le tăiem bucăţi şi pregătim dressing-ul pentru salată.
Pentru a obţine acesta, amestecăm bine ingredientele într-un bol, până ce sosul devine omogen.
Tocăm frunzele de pătrunjel şi le adăugăm la sos.
Cuburile de vinete prăjite le amestecăm cu roşiile şi turnăm ddressing-ul peste ele.
Putem să îl servim ca garnitură lângă carne prăjită sau ca aperitiv fără carne.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult