Regulamentul oficial al jocului

 

‚, Univer îți face sărbătorile mai frumoase

 

organizat pe pagina de Facebook UNIVER

 

 

 

 1. Univer Product S.R.L. – în continuare Organizatorul campaniei care se va derula pe pagina oficială de Facebook al susnumitei societăți, organizează în condițiile prevăzute în cuprinsul prezentului REGULAMENT OFICIAL – obligatoriu pentru toţi participanţii – Concursul (jocul) ‚,Univer îți face sărbătorile mai frumoase” oferind câstigătorului un pachet de produse Univer, la finalul campaniei.
 2. La acest concurs pot să participe exclusiv cetăţenii români – persoane fizice rezidente care nu intră în sfera celor prevăzute la punctul 4 (în continuare: Jucătorii) – având capacitate deplină de exercițiu si înțeleg să-si asume toate conditiile de participare si validare.

 

 1. Jucătorii trebuie să detină un cont valid de FACEBOOK.

 

 1. La Concurs nu au dreptul să participe angajații (soțul/soția, rudele de gradul I si II ai/ale angajaților) Organizatorului.

 

 1. Concursul « Univer îți face sărbătorile mai frumoase » se desfășoară în perioada cuprinsă între 15.03.2024 – 25.03.2024, premiile urmând a fi oferite câștigătorului selectat prin tragerea la sorți,  la  data de 03.2024.

 

 1. Pentru a participa la Concurs, este necesar ca cei interesați: (1) Să urmărească (să dea follow) paginii de Facebook Univer: https://www.facebook.com/Univer.Romania/; (2) Să ne scrie în comentariu sub postarea concursului, ce se află pe lista lui de cumparături pentru masa de Paște. (3) Postarea: să posteze în mod public  concursul, pe profilul personal.

 

 1. Univer își rezervă dreptul de a muta concursul/jocul de pe pagina de Facebook Univer, pe parcursul concursului, dacă este necesar, din punct de vedere al organizării, pe pagina de Instagram Univer: https://www.instagram.com/univerromania/, acest concurs.

 

 1. Selectarea câstigătorului va fi asigurată prin tragere la sorți – prin intermediul aplicatiei on line https://www.random.org

 

 1. În absența validării primului câstigător – sau în cazul în care acesta nu-și poate revendica și/sau valorifica premiul obținut (indiferent de natura motivelor) – va fi reluată tragerea la sorți pentru desemnarea unui nou câștigător.

 

 1. Participanţii îşi dau consimţământul necondiţionat la înregistrarea si procesarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul derulării concursului ‚, Univer îți face sărbătorile mai frumoase” – furnizarea acestor date fiind voluntară și limitându-se la cele necesare derulării concursului.

 

 1. Datele vor fi administrate de către Univer Product SRL – cu respectarea prevederior legale privind protecţia datelor

 

 1. Informaţiile detaliate și complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal (scopul gestionării datelor, durata acesteia, alte drepturi și căi de atac legate de gestionarea lor), se regăsesc pe pagina-web a Organizatorului – sectiunea https://www.univer.ro/politica-de-prelucrare-si-confident%CC%A6ialitate-datelor-univer/

 

Cu următoarele completări:

 

 

 • Prin participarea la Concurs Utilizatorul își exprimă acordul pentru procesarea datelor sale cu caracter personal (numele – prenumele, adresa de email/telefon şi – în cazul câştigării premiului – datele complete de identificare).

 

 • Temeiul juridic al colectătii si utilizării acestor date îl constituie participarea voluntară a Utilizatorului la concursul organizat în conditiie prezentului REGULAMENT.

 

 • În privinţa operaţiunilor care intră în sfera procesării datelor cu caracter personal pe care le implică colectarea si înregistrarea datelor necesare desfăsurării concursului, tragerea la sorţi a câstigătorului prin intermediul aplicatiei online, si în cele din urmă postarea acestora pe conturile sociale – Organizatorul este considerat si are calitatea de procesator al datelor ce i-au fost încredințate.

 

 • Operaţiunile efectuate asupra datelor personale mai sus amintite, sunt asigurate de către Operator, exclusiv în scopul derulării Concursului – urmând a fi şterse din baza sa de date în termen de cel mult 30 de zile după terminarea concursului (cu exceptia datelor câstigătorilor)

 

 

 

Baia Mare,

la 15.03.2024

        ORGANIZATOR – Univer Product SRL