Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr cartofi dulci
1 linguriţă Pastă de Usturoi Univer
2 linguri rase de făină de porumb
2 ouă întregi
sare, piper proaspăt măcinat
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit
150 gr smântână grasă
50 gr castraveţi cornişon
1 lingură îngrămădită de Ardei Iute Rondele Karikás Pista Univer (verde)
1 lingură îngrămădită de frunze de pătrunjel verde tocate
Pregătire:
Curăţăm cartofii dulci de coajă şi le dăm pe răzătoare pe partea cu găuri mari.
Le amestecăm cu Pasta de Usturoi Univer, ouăle bătute, puţină făină de porumb – asezonăm cu sare şi piper proaspăt măcinat.
Formăm cu palmele tocinei de 6-8 cm diametru.
Le prăjim într-o tigaie în puţin ulei încins timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până devin maro aurii, crocante.
Pentru dressing amestecăm smântâna cu castraveţii cornişon tăiaţi în cuburi mici, Ardei Iute Rondele Karikás Pista (verde) Univer şi frunzele de pătrunjel verde tocate.
Tocineii proaspăt prăjiţi le servim cu dressing-ul iute-cremos.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult