
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr cartofi dulci
1 linguriţă Pastă de Usturoi Univer
2 linguri rase de făină de porumb
2 ouă întregi
sare, piper proaspăt măcinat
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit
150 gr smântână grasă
50 gr castraveţi cornişon
1 lingură îngrămădită de Ardei Iute Rondele Karikás Pista Univer (verde)
1 lingură îngrămădită de frunze de pătrunjel verde tocate
Pregătire:
Curăţăm cartofii dulci de coajă şi le dăm pe răzătoare pe partea cu găuri mari.
Le amestecăm cu Pasta de Usturoi Univer, ouăle bătute, puţină făină de porumb – asezonăm cu sare şi piper proaspăt măcinat.
Formăm cu palmele tocinei de 6-8 cm diametru.
Le prăjim într-o tigaie în puţin ulei încins timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până devin maro aurii, crocante.
Pentru dressing amestecăm smântâna cu castraveţii cornişon tăiaţi în cuburi mici, Ardei Iute Rondele Karikás Pista (verde) Univer şi frunzele de pătrunjel verde tocate.
Tocineii proaspăt prăjiţi le servim cu dressing-ul iute-cremos.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult