Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr cartofi dulci
1 linguriţă Pastă de Usturoi Univer
2 linguri rase de făină de porumb
2 ouă întregi
sare, piper proaspăt măcinat
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit
150 gr smântână grasă
50 gr castraveţi cornişon
1 lingură îngrămădită de Ardei Iute Rondele Karikás Pista Univer (verde)
1 lingură îngrămădită de frunze de pătrunjel verde tocate
Pregătire:
Curăţăm cartofii dulci de coajă şi le dăm pe răzătoare pe partea cu găuri mari.
Le amestecăm cu Pasta de Usturoi Univer, ouăle bătute, puţină făină de porumb – asezonăm cu sare şi piper proaspăt măcinat.
Formăm cu palmele tocinei de 6-8 cm diametru.
Le prăjim într-o tigaie în puţin ulei încins timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până devin maro aurii, crocante.
Pentru dressing amestecăm smântâna cu castraveţii cornişon tăiaţi în cuburi mici, Ardei Iute Rondele Karikás Pista (verde) Univer şi frunzele de pătrunjel verde tocate.
Tocineii proaspăt prăjiţi le servim cu dressing-ul iute-cremos.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult