
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
500 g piept de pui
500 de tăiței chow mein sau alt tip de tăiței asiatici
1 legătură de ceapă verde sau arpagic
1 varză mică
1 ardei roșu
250 g ciuperci
Sosuri asiatice: 2 linguri de oțet de orez, 3 linguri de sos de soia, 2 linguri de sos de stridii,
ulei de susan
2 linguri de amidon de porumb
2 linguri de zahăr brun
Alune după gust
Lime
Coriandru
Ghimbir
Pasta de usturoi cu Erős Pista
Mod de preparare:
Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, 3 linguri de sos de
soia, 2 linguri de sos stridii, 1 lingură de ulei de susan, 2 linguri de zahăr brun, 2 linguri de
amidon de porumb, piper, 2-3 linguri de apă călduță, astfel încât să obținem o pastă mai
densă.
Se taie puiul bucăți, se toarnă jumătate din sos peste el și se lasă deoparte.
Se prăjesc alunele și se taie în bucăți.
Între timp, se taie legumele în felii subțiri (varză, ardei, ciuperci). Prăjim puțin legumele: Se
pun întâi ciupercile în tigaie la foc mare. Apoi se adaugă celelalte legume și se amestecă la
foc mare pentru câteva minute.
Puneți legumele deoparte. Între timp, pregătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe pachet.
Încălziți puțin ulei de susan într-o tigaie, adăugați Pasta de usturoi cu Erős Pista și ghimbirul
ras și lăsați câteva secunde, având grijă să nu se ardă. Se adaugă puiul și se prăjește. Se
adaugă tăițeii gata preparați și sosul rămas.
Înainte de servire, se adaugă arpagic sau ceapă verde. Se presară cu alune, pătrunjel.
Adăugați puțin lime.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult