
Sandviș pane cu șuncă și cașcaval
Mod de preparare: Pe o felie de pâine întindem brânză cremoasă, iar pe cealaltă ketchup ...
Citește mai mult1 căpățână și 2 căței de usturoi
1 praz mic
1 cartof
100 ml ulei de măsline
1 linguriță de Pastă de usturoi UNIVER
500 ml supă de bază/apă
200 ml smântână pentru gătit
cimbru proaspăt
sare
arpagic
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm
strâns în folie de aluminiu și o coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de
aproximativ 40 de minute. Într-o oală, încălzim ulei de măsline, adăugăm usturoiul
proaspăt feliat și îl prăjim la foc mic până devine crocant, după care îl scoatem pe un
șervețel de hârtie. În uleiul rămas, prăjim prazul și cartoful feliat, adăugăm Pasta de
usturoi și asezonăm cu sare, piper și cimbru proaspăt. Turnăm supa de bază peste
legume și fierbem timp de jumătate de oră, până sunt gata. Adăugăm smântâna pentru
gătit în supă și o dăm în clocot. Mixăm supa până devine fină, fără cocoloașe. La
servire, presărăm cu arpagic proaspăt, feliile crocante de usturoi, eventual semințe coajă de lămâie și crutoane.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Pe o felie de pâine întindem brânză cremoasă, iar pe cealaltă ketchup ...
Citește mai multMod de preparare: Începem prin a tampona peștii cu prosoape de hârtie, pentru a-i usca ...
Citește mai multMod de preparare: pieptul de pui cu sare și piper pe ambele părți, apoi îl ...
Citește mai multSpălăm bine orezul și îl lăsăm deoparte. Tocăm în cuburi mici ardeiul, usturoiul, ceapa și ...
Citește mai mult