
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente :
1 linguriţă Haragos Pista Univer
40 ml ulei de floarea soarelui
20 ml miere din flori mixte
1 linguriţă de sare
40 gr unt
1 ceapă medie
1 linguriţă curcuma măcinată
1/2 linguriţă sare
300 gr boabe de porumb (congelate)
450 ml zeamă de supă de legume
2 linguri de coriandru / frunze de pătrunjel tocate
Pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade. Amestecăm Haragos Pista Univer cu ulei, miere şi puţină sare, apoi aplicăm pe aripioarele de pui curăţate, cu ajutorul unei pensule.
Le aşezăm pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt şi le coacem în cuptorul preîncălzit timp de 25 minute.
Între timp, topim untul într-o tigaie şi călim ceapa tăiată mărunt.
Asezonăm cu curcuma măcinată, sare, pe urmă presărăm porumbul şi turnăm peste ea zeama de supă de legume. O fierbem la foc mediu, până când boabele de porumb se înmoaie. O mixăm să fie cremoasă.
O servim cu aripioarele de pui cu chili prăjite, presărată cu puţin coriandru / frunză de pătrunjel proaspătă.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult