
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente :
1 linguriţă Haragos Pista Univer
40 ml ulei de floarea soarelui
20 ml miere din flori mixte
1 linguriţă de sare
40 gr unt
1 ceapă medie
1 linguriţă curcuma măcinată
1/2 linguriţă sare
300 gr boabe de porumb (congelate)
450 ml zeamă de supă de legume
2 linguri de coriandru / frunze de pătrunjel tocate
Pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade. Amestecăm Haragos Pista Univer cu ulei, miere şi puţină sare, apoi aplicăm pe aripioarele de pui curăţate, cu ajutorul unei pensule.
Le aşezăm pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt şi le coacem în cuptorul preîncălzit timp de 25 minute.
Între timp, topim untul într-o tigaie şi călim ceapa tăiată mărunt.
Asezonăm cu curcuma măcinată, sare, pe urmă presărăm porumbul şi turnăm peste ea zeama de supă de legume. O fierbem la foc mediu, până când boabele de porumb se înmoaie. O mixăm să fie cremoasă.
O servim cu aripioarele de pui cu chili prăjite, presărată cu puţin coriandru / frunză de pătrunjel proaspătă.
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult