Supă cremă de usturoi
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multIngrediente:
– 1 dovleac copt la cuptor
– 2l supă de bază
– 1 ceapă
– o linguriță de Pastă de usturoi Univer
– o linguriță de ghimbir
– puțină nucșoară
– 200 ml Smântână pentru gătit
– ardei iute tocat Erős Pista după gust
Pregătire: Începem prin a condimenta feliile de dovleac cu sare și piper, le stropim cu puțin ulei de măsline și le coacem în cuptor la 180 de grade timp de aprox. 40 de minute.
Tăiem ceapa și o călim în unt, peste care adăugăm puțin ghimbir ras și o linguriță de Pastă de usturoi Univer.
Adăugăm apoi și dovleacul copt și supa de bază.
Cu ajutorul unui blender, pasăm toate ingredientele, după care adăugăm și smântâna de gătit și mai lăsăm să fiarbă puțin.
Asezonăm cu Erős Pista după gust și supa este gata.
Poftă bună!:)
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai mult