
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
– 1 dovleac copt la cuptor
– 2l supă de bază
– 1 ceapă
– o linguriță de Pastă de usturoi Univer
– o linguriță de ghimbir
– puțină nucșoară
– 200 ml Smântână pentru gătit
– ardei iute tocat Erős Pista după gust
Pregătire: Începem prin a condimenta feliile de dovleac cu sare și piper, le stropim cu puțin ulei de măsline și le coacem în cuptor la 180 de grade timp de aprox. 40 de minute.
Tăiem ceapa și o călim în unt, peste care adăugăm puțin ghimbir ras și o linguriță de Pastă de usturoi Univer.
Adăugăm apoi și dovleacul copt și supa de bază.
Cu ajutorul unui blender, pasăm toate ingredientele, după care adăugăm și smântâna de gătit și mai lăsăm să fiarbă puțin.
Asezonăm cu Erős Pista după gust și supa este gata.
Poftă bună!:)
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult