< Înapoi la rețete

Salată vegană “superfood”

Porții 4 persoane
Dificultate Usoară
Timp 40 minute

Ingrediente:

– 3 cartofi dulci la cuptor cu condimente: boia de ardei iute, coriandru, scorțișoară, sare, piper

– 1 rodie

– 100 g de quinoa 

– 1 broccoli

– 1 avocado

– ½ lămâie sau lime

– Baby spanac

Maioneză Vegan Univer

– Mix de semințe 

Pregătire: Tăiem cartofii dulci în cubulețe și îi condimentăm cu ardei iute, coriandru, scorțișoară, sare și piper, după care îi coacem la cuptor la 180 de grade.

Desfacem broccoli în buchețele și îl fierbem la aburi, iar quinoa o fierbem conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Tăiem avocado în bucăți mai mici sau mai mari, în funcție de preferințe, după care amestecăm toate ingredientele pregătite împreună cu rodia decojită, baby spanacul și mixul de semințe. Adăugăm sosul de Maioneză Vegan Univer și salata este gata de servit.

             Poftă bună!:)


Articole Similare