
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
– 3 cartofi dulci la cuptor cu condimente: boia de ardei iute, coriandru, scorțișoară, sare, piper
– 1 rodie
– 100 g de quinoa
– 1 broccoli
– 1 avocado
– ½ lămâie sau lime
– Baby spanac
– Mix de semințe
Pregătire: Tăiem cartofii dulci în cubulețe și îi condimentăm cu ardei iute, coriandru, scorțișoară, sare și piper, după care îi coacem la cuptor la 180 de grade.
Desfacem broccoli în buchețele și îl fierbem la aburi, iar quinoa o fierbem conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Tăiem avocado în bucăți mai mici sau mai mari, în funcție de preferințe, după care amestecăm toate ingredientele pregătite împreună cu rodia decojită, baby spanacul și mixul de semințe. Adăugăm sosul de Maioneză Vegan Univer și salata este gata de servit.
Poftă bună!:)
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult