Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
2 bucăți file de somon (400 gr)
2 căței de usturoi
150 gr iaurt
100 gr salată rucola
1 lingură pastă de măsline
4 ouă
350 gr fasole verde
ulei de măsline
3 linguri Hrean cu maioneză Univer
Sare, piper
Pentru început, ungem somonul cu puțin ulei de măsline și sare, după care îl punem la cuptor la 180 de grade pentru 15-20 min.
Cele patru ouă care sunt la temperatura camerei le punem la fiert în apă cu sare pentru 5-6 min. Fasolea verde o vom fierbe în apă cu sare pentru aproximativ 5 minute sau până când se înmoaie . Amestecăm 3 linguri de maioneză cu Hrean de la Univer împreună cu 150 gr de iaurt grecesc, tăiem 2 căței de usturoi în bucăți mici și îi adăugăm în acest sos și amestecăm. Fasolea fiartă o amestecăm cu sosul de hrean și o așezăm pe o farfurie plată peste care punem somonul după ce îl curățăm de piele și îl desfacem în bucățele.
Ouăle fierte le curățăm și le tăiem pe lung în 4 bucăți care vin puse peste somon. Așezăm și câteva frunze de rucola deasupra, câteva lingurițe din pasta de măsline și puțin ulei de măsline.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult