
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
2 bucăți file de somon (400 gr)
2 căței de usturoi
150 gr iaurt
100 gr salată rucola
1 lingură pastă de măsline
4 ouă
350 gr fasole verde
ulei de măsline
3 linguri Hrean cu maioneză Univer
Sare, piper
Pentru început, ungem somonul cu puțin ulei de măsline și sare, după care îl punem la cuptor la 180 de grade pentru 15-20 min.
Cele patru ouă care sunt la temperatura camerei le punem la fiert în apă cu sare pentru 5-6 min. Fasolea verde o vom fierbe în apă cu sare pentru aproximativ 5 minute sau până când se înmoaie . Amestecăm 3 linguri de maioneză cu Hrean de la Univer împreună cu 150 gr de iaurt grecesc, tăiem 2 căței de usturoi în bucăți mici și îi adăugăm în acest sos și amestecăm. Fasolea fiartă o amestecăm cu sosul de hrean și o așezăm pe o farfurie plată peste care punem somonul după ce îl curățăm de piele și îl desfacem în bucățele.
Ouăle fierte le curățăm și le tăiem pe lung în 4 bucăți care vin puse peste somon. Așezăm și câteva frunze de rucola deasupra, câteva lingurițe din pasta de măsline și puțin ulei de măsline.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult