
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
120 gr paste fusilli fierte
1 bucată de țelină apio
12 bucăți roșii cherry
100 gr porumb fiert
100 gr ton mărunțit din conservă
30 gr iaurt grecesc
50 gr Maioneză light de la Univer
sare
piper
frunze de țelină apio
Se pun pastele de tip fusilli la fiert în apă sărată ca marea timp de 8-10 minute sau în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
Între timp tăiem roșiile cherry în patru, țelina apio în fâșii subțiri, după care le așezăm într-un bol alături de porumb și tonul din conservă.
Adăugăm aproximativ 2 linguri din Maioneza light de la Univer și 1 lingură de iaurt grecesc.
Strecurăm pastele cu apă rece și le punem în bol. Condimentăm cu sare și piper și amestecăm bine.
Putem decora salata cu frunze de țelină apio.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult