Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
120 gr paste fusilli fierte
1 bucată de țelină apio
12 bucăți roșii cherry
100 gr porumb fiert
100 gr ton mărunțit din conservă
30 gr iaurt grecesc
50 gr Maioneză light de la Univer
sare
piper
frunze de țelină apio
Se pun pastele de tip fusilli la fiert în apă sărată ca marea timp de 8-10 minute sau în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
Între timp tăiem roșiile cherry în patru, țelina apio în fâșii subțiri, după care le așezăm într-un bol alături de porumb și tonul din conservă.
Adăugăm aproximativ 2 linguri din Maioneza light de la Univer și 1 lingură de iaurt grecesc.
Strecurăm pastele cu apă rece și le punem în bol. Condimentăm cu sare și piper și amestecăm bine.
Putem decora salata cu frunze de țelină apio.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult