
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
150 g ton la conservă
1 ardei kapia mic
1 crenguță de pătrunjel
3 ouă fierte
100 g iaurt grecesc
1 lingură Hrean cu maioneză Univer
1 jumătate de lămâie
1 ceapă verde
sare, piper
După ce apa începe să fiarbă, fierbeți ouăle tari timp de 10 minute, apoi răciți-le în apă rece.
Se strecoară tonul din conservă, se adaugă ardeiul tăiat mărunt, iaurtul grecesc, ceapa
verde tăiată, Hreanul cu maioneză, apoi zeama și coaja de la o jumătate de lămâie.
Decojim ouăle, le tăiem în bucăți mici, iar apoi le adăugăm în restul salatei.
Se adaugă sare și piper după gust. Se ornează salata de ton cu pătrunjel proaspăt și se
servește cu pâine prăjită.
Poftă bună!:)
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult