
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
2 căței de usturoi
2 bucăți de avocado
100 gr salată rucola
300 gr creveți cruzi și curățați
100 gr pâine feliată tăiată cuburi
30 gr semințe de susan
7 bucăți roșii cherry
jumătate de castravete
Sos de salată 1000 de insule Univer
Mod de preparare:
Într-o tigaie încinsă cu ulei, gătim creveții împreună cu usturoiul feliat pentru câteva minute. Pâinea tăiată în cubulețe de aprox 1 cm o punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, o amestecăm cu puțin ulei și sare, după care o punem la cuptor la 180 grade timp de 5-10 minute. Înainte de a taia castravetele felii subțiri, îl tăiem în două pe lungime și scoatem partea din mijloc cu ajutorul unei linguri după care îl feliem. Roșiile le tăiem în 4, iar avocado în cuburi mai măricele. Punem toate ingredientele într-un bol, adăugăm rucola și semințele de susan, după care vom adăuga și sosul 1000 de insule de la Univer și condimentăm cu puțină sare. Pentru decor puteți să mai folosiți câteva semințe de susan.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult