Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
2 căței de usturoi
2 bucăți de avocado
100 gr salată rucola
300 gr creveți cruzi și curățați
100 gr pâine feliată tăiată cuburi
30 gr semințe de susan
7 bucăți roșii cherry
jumătate de castravete
Sos de salată 1000 de insule Univer
Mod de preparare:
Într-o tigaie încinsă cu ulei, gătim creveții împreună cu usturoiul feliat pentru câteva minute. Pâinea tăiată în cubulețe de aprox 1 cm o punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, o amestecăm cu puțin ulei și sare, după care o punem la cuptor la 180 grade timp de 5-10 minute. Înainte de a taia castravetele felii subțiri, îl tăiem în două pe lungime și scoatem partea din mijloc cu ajutorul unei linguri după care îl feliem. Roșiile le tăiem în 4, iar avocado în cuburi mai măricele. Punem toate ingredientele într-un bol, adăugăm rucola și semințele de susan, după care vom adăuga și sosul 1000 de insule de la Univer și condimentăm cu puțină sare. Pentru decor puteți să mai folosiți câteva semințe de susan.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult