
Supă de hrean cu carne afumată
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multIngrediente:
piept de pui: 500g
salată romaine: 400g
eventual andive: 100G
roșii cherry: 300g
parmezan/ grana padano: 120g
capere: 50g
pâine toast: 5 felii
Sos salată Cezar Univer: 250ml
sare și piper Univer
ulei de măsline
Mod de preparare:
Vom asezona pieptul de pui tăiat cuburi și îl vom prăji într-o tigaie cu puțin ulei. O așezăm deoparte, vom tăia pâinea toast și o vom prăji cu ulei de măsline adăugând puțin sare și piper. Salata o vom spăla și tăia împreună cu roșiile și caperele. Vom asezona salata cu sare, piper și dressing Sos salată Cezar Univer. O vom servi cu pieptul de pui prăjit, crutoanele de pâine și parmezanul făcut fâșii cu ajutorul unui curățător de legume. La servire putem asezona cu încă puțin dressing.
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multCiocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai mult