UniverRuladă de brânză


Ruladă de brânză

Ingrediente (pentru cca. 30 felii):

8 buc brânză topită cu cârnați, triunghiulare
50 g unt
1 linguriță cremă iute Piros Arany  Univer
1 linguriță mică de cremă de usturoi Univer
200 g branză de oaie
1 lingură smântână
1 buchet de arpagic
50 g cârnați afumați sau șuncă
8 felii mari, subțiri de cașcaval trapist (aproximativ 200 g)
8 felii de suncă presată (aproximativ 160 g)

Mod de preparare:

Se amestecă bine brânza topită, untul, crema Piros Arany și crema de usturoi. Într-un alt castron se amestecă bine brânza de oaie frecată cu smântână, arpagicul tăiat mărunt și cărnații afumați tăiați mărunt.

Se așterne pe masă sau platou o folie mare de aluminiu, peste ea o folie folpack de aceeași mărime. Pe latura mai apropiată a foliilor se aşează feliile de șuncă presată, apoi în aceeași lățime se așează pe folii feliile de cașcaval.

Se așterne uniform crema de brânză cu cârnați pe şunca, iar amestecul cu brânză de oaie se așterne uniform pe feliile de cașcaval.

Se ruleaza strâns astfel, ca partea cu șunca să fie în interior. Rulada cu branză se împacheteaza bine și se pune în frigider să se întărească. Se taie felii cu un cutit încălzit în apa fierbinte.

Timp de preparare: 30 minute + timp pentru întarire

O porție: 172 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: crema iute Piros Arany, crema de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverSalată de cartofi dulci

Ingrediente: 3 cartofi dulci mari Ulei de măsline Sare Piper 160 gr merișoare uscate 180 gr arahide 2 cepe verzi 1 avocado 150 gr Baby spanac 150 gr Maioneză Vegană Univer Mod de preparare: Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată […]

UniverBrownies cu Haragos Pista

Ingrediente: 4 ouă întregi 400 g zahăr tos 40 g făină tip 000 2 lingurițe de praf de copt 200 g unt 200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao 100 g de alune de pădure 1 linguriță de Haragos Pista Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr […]

UniverVarză à la Cluj

Ingrediente: Ulei de măsline Varză murată: 1kg Orez cu bob rotund: 200g Carne tocată de vită: 1kg 1 Ceapă albă medie 1 Cățel de usturoi Pastă de tomate Univer Smântână 25% grăsime: 350g Sare și piper Mod de preparare: Vom tăia varza foarte subțire și o vom căli în puțin ulei încins într-o oală. În […]

UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]