Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
8 buc branza topita cu carnati, triunghiulare
50 g unt
1 lingurita crema iute Piros Arany de la Univer
1 lingurita cafea de crema de usturoi Univer
200 g branza de oaie
1 lingura smantana
1 buchet de arpagic
50 g carnati afumati sau sunca
8 felii mari, subtiri de cascaval trapist (aproximativ 200 g)
8 felii de sunca presata (aproximativ 160 g)
Mod de preparare:
Se amesteca bine branza topita, untul, crema Piros Arany si crema de usturoi. Intr-un alt castron se amesteca bine branza de oaie frecata cu smantana, arpagicul taiat marunt si carnatii afumati taiati marunt.
Se asterne pe masa sau platou o folie mare de aluminiu, peste ea o folie folpack de aceeasi marime. Pe latura mai apropiata a foliilor se aşează feliile de sunca presata, apoi in aceeasi latime se aseaza pe folii feliile de cascaval.
Se asterne uniform crema de branza cu carnati pe şunca, iar amestecul cu branza de oaie se asterne uniform pe feliile de cascaval.
Se ruleaza strans astfel, ca partea cu sunca sa fie in interior. Rulada cu branza se impacheteaza bine si se pune in frigider sa se intareasca. Se taie felii cu un cutit incalzit in apa fierbinte.
O portie: 172 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: crema iute Piros Arany, crema de usturoi.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult