UniverRuladă de brânză


Ruladă de brânză

Ingrediente (pentru cca. 30 felii):

8 buc brânză topită cu cârnați, triunghiulare
50 g unt
1 linguriță cremă iute Piros Arany  Univer
1 linguriță mică de cremă de usturoi Univer
200 g branză de oaie
1 lingură smântână
1 buchet de arpagic
50 g cârnați afumați sau șuncă
8 felii mari, subțiri de cașcaval trapist (aproximativ 200 g)
8 felii de suncă presată (aproximativ 160 g)

Mod de preparare:

Se amestecă bine brânza topită, untul, crema Piros Arany și crema de usturoi. Într-un alt castron se amestecă bine brânza de oaie frecată cu smântână, arpagicul tăiat mărunt și cărnații afumați tăiați mărunt.

Se așterne pe masă sau platou o folie mare de aluminiu, peste ea o folie folpack de aceeași mărime. Pe latura mai apropiată a foliilor se aşează feliile de șuncă presată, apoi în aceeași lățime se așează pe folii feliile de cașcaval.

Se așterne uniform crema de brânză cu cârnați pe şunca, iar amestecul cu brânză de oaie se așterne uniform pe feliile de cașcaval.

Se ruleaza strâns astfel, ca partea cu șunca să fie în interior. Rulada cu branză se împacheteaza bine și se pune în frigider să se întărească. Se taie felii cu un cutit încălzit în apa fierbinte.

Timp de preparare: 30 minute + timp pentru întarire

O porție: 172 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: crema iute Piros Arany, crema de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverOuă umplute festive

Ingrediente (pentru 5-8 persoane): 6 ouă pastă ardei dulce Piros Arany UNIVER: 100g ficăței de pui: 100g unt: 60g sos maioneză UNIVER: 150g smântână: 150g boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g mazăre verde în păstaie 20 gr ciuperci Shimeji 150 gr eventual Muștar sau Mic Muștar UNIVER: 50g Mod de preparare: Se vor fierbe ouăle […]

UniverSalată Cezar

Ingrediente ( pentru 5 persoane): piept de pui: 500g salată romaine: 400g eventual andive: 100G roșii cherry: 300g parmezan/ grana padano: 120g capere: 50g pâine toast: 5 felii Sos salată Cezar Univer: 250ml sare și piper Univer ulei de măsline Mod de preparare: Vom asezona pieptul de pui tăiat cuburi și îl vom prăji într-o […]

UniverCremă de branză

Ingrediente (pentru 4 persoane): jumătatea unei cepe mici 300 g branză de oaie (o parte poate fi și branză de vacă) 3 linguri smântână 1 linguriță muștar Univer 1 vârf de cuţit chimion măcinat jumatate linguriță de boia de ardei dulce Univer jumatate linguriță “Piros Arany” (Pastă de  ardei) dulce sau iute Univer 1 vârf […]

UniverCiorbă de pește

Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 2 crapi (fiecare de câte cca. 1 kg) 1 lingură boia de ardei Édes Anna 1 linguriță ardei iute Erős Pista sau cremă iute Piros Arany Univer sare 1-2 bucăți de cartofi 6-7 bucăți de ceapă Mod de preparare: Peștii se curătă și se scot oasele. Se jupuie și pielea, apoi […]