UniverRuladă de brânză


Ruladă de brânză

Ingrediente (pentru cca. 30 felii):

8 buc brânză topită cu cârnați, triunghiulare
50 g unt
1 linguriță cremă iute Piros Arany  Univer
1 linguriță mică de cremă de usturoi Univer
200 g branză de oaie
1 lingură smântână
1 buchet de arpagic
50 g cârnați afumați sau șuncă
8 felii mari, subțiri de cașcaval trapist (aproximativ 200 g)
8 felii de suncă presată (aproximativ 160 g)

Mod de preparare:

Se amestecă bine brânza topită, untul, crema Piros Arany și crema de usturoi. Într-un alt castron se amestecă bine brânza de oaie frecată cu smântână, arpagicul tăiat mărunt și cărnații afumați tăiați mărunt.

Se așterne pe masă sau platou o folie mare de aluminiu, peste ea o folie folpack de aceeași mărime. Pe latura mai apropiată a foliilor se aşează feliile de șuncă presată, apoi în aceeași lățime se așează pe folii feliile de cașcaval.

Se așterne uniform crema de brânză cu cârnați pe şunca, iar amestecul cu brânză de oaie se așterne uniform pe feliile de cașcaval.

Se ruleaza strâns astfel, ca partea cu șunca să fie în interior. Rulada cu branză se împacheteaza bine și se pune în frigider să se întărească. Se taie felii cu un cutit încălzit în apa fierbinte.

Timp de preparare: 30 minute + timp pentru întarire

O porție: 172 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: crema iute Piros Arany, crema de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverHremzli de cartofi

Ingrediente: 1 kg de cartofi cruzi 2 ouă 2 linguri de făină 2 linguri pastă de usturoi Univer ulei de măsline sare și piper pentru sos : 200 g iaurt 2 linguri pastă de usturoi Univer sare și piper Vom începe prin a curăța și rade 1 kg de cartofi albi pe partea mare a […]

UniverConopidă gratinată la cuptor

Ingrediente: 1 conopidă mare 200 gr bacon 3 căței de usturoi 100 gr pesmet 1 legătură de pătrunjel 100 gr unt 100 gr făină 1 l de lapte Muștar Univer fără E-uri 250 gr cașcaval afumat sare și piper Mod de preparare: Tăiem conopida pe jumătate, după care în bucăți mai mici și o punem […]

UniverSalată de creveți cu Sos 1000 de insule

Ingrediente: 2 căței de usturoi 2 bucăți de avocado 100 gr salată rucola 300 gr creveți cruzi și curățați 100 gr pâine feliată tăiată cuburi 30 gr semințe de susan 7 bucăți roșii cherry jumătate de castravete Sos de salată 1000 de insule Univer Mod de preparare: Într-o tigaie încinsă cu ulei, gătim creveții împreună […]

UniverAripioare de pui picante cu broccoli

Ingrediente: 500 gr aripi de pui 500 gr lapte bătut sau kefir 1 lingură Pastă de usturoi Univer 400 gr făina 4 linguri praf de usturoi 4 linguri praf de ceapă 3 linguri Boia de ardei dulce Univer sare și piper 2 l ulei 100 gr unt 3 linguri sos de soia 200 gr Sos […]