UniverRuladă de brânză


Ruladă de brânză

Ingrediente (pentru cca. 30 felii):

8 buc brânză topită cu cârnați, triunghiulare
50 g unt
1 linguriță cremă iute Piros Arany  Univer
1 linguriță mică de cremă de usturoi Univer
200 g branză de oaie
1 lingură smântână
1 buchet de arpagic
50 g cârnați afumați sau șuncă
8 felii mari, subțiri de cașcaval trapist (aproximativ 200 g)
8 felii de suncă presată (aproximativ 160 g)

Mod de preparare:

Se amestecă bine brânza topită, untul, crema Piros Arany și crema de usturoi. Într-un alt castron se amestecă bine brânza de oaie frecată cu smântână, arpagicul tăiat mărunt și cărnații afumați tăiați mărunt.

Se așterne pe masă sau platou o folie mare de aluminiu, peste ea o folie folpack de aceeași mărime. Pe latura mai apropiată a foliilor se aşează feliile de șuncă presată, apoi în aceeași lățime se așează pe folii feliile de cașcaval.

Se așterne uniform crema de brânză cu cârnați pe şunca, iar amestecul cu brânză de oaie se așterne uniform pe feliile de cașcaval.

Se ruleaza strâns astfel, ca partea cu șunca să fie în interior. Rulada cu branză se împacheteaza bine și se pune în frigider să se întărească. Se taie felii cu un cutit încălzit în apa fierbinte.

Timp de preparare: 30 minute + timp pentru întarire

O porție: 172 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: crema iute Piros Arany, crema de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverBorș De Iarnă Cu Afumatură

Borș de iarnă cu afumătură servită cu Karikás Pista Ingrediente pentru 10 persoane: Scăriță sau ciolan afumat: 400gr Morcovi: 150g Gulie: 150g Țelina rădăcină: 200g Ceapă: 100g Cartofi: 400g Pastă tomate 24% Univer: 200g Ardei iute rondele Karikás Pista Univer: 200g Boia dulce Édes Anna Univer: 20g Tarhon: 15g Borș: 200ml Usturoi sau Pasta de […]

UniverSalată creveți

Ingrediente pentru 5 persoane: Salată Bok Choy: 33 buc Creveți decorticați: 400 g sau 25 buc. Avocado (ready to eat): 2 buc. Salată iceberg: 300 g Ridichi roșii: 60 g Rucolă: 60 g Portocale: 2 buc. Ardei iute rondele Karikás Pista: 10 g Ardei extra iute tocat Haragos Pista: 1 g Ardei: 1-2 buc. Usturoi: […]

UniverHamburger de casă

Ingrediente pentru 5 persoane: Carne tocată amestec: 600g; Chifle burger: 5 buc.; Ketchup dulce/iute Univer: 100 g; Sos Maioneză Univer: 100 g; Sos Hamburger Univer: 100g; Condimente friptură și cartofi: 50g; Salată verde: 1 căpățână mică; Ceapă roșie: 1 buc. mare; Castraveți murați: 2 buc. mari; Cartofi (pentru cartofi prăjiți): 5 buc.; Condimente pentru cartofi: […]

UniverPapricaș de pui din cocoșel de munte cu mămăliguța și ardei copt

Ingrediente (pentru 4-6 persoane): Cocoșel munte: 2 buc Ceapă: 100g Usturoi (sau Pastă usturoi UNIVER): 5g Ardei dulce tocat ÉDES ANNA: 100g Boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g Ulei de floarea soarelui: 20 ml Supă de oase/ apă: 400ml Smântână grasă 25%+: 200g Făină albă: 100g Pătrunjel proaspăt: 1 legătură mică Pentru mămăliguță: Făină de […]