Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
50 gr unt
300 gr ficăţei de pui
30 gr ceapă albă sau Cremă de Ceapă Univer
50 gr pastă de ardei Piros Arany Univer + pentru decorare
4-6 bucăţi mai mari de roşii coapte
piper proaspăt măcinat
4-5 fire de pătrunjel verde creţ
Preparare:
Topim untul într-o tigaie și prăjim pe el ficăţeii de pui curățaţi, tăiaţi în bucăţi. Când încep să se rumenească adăugăm ceapă albă sau Crema de Ceapă Univer şi le călim împreună. Mixăm cu ajutorul unui blender/tocator, să devină cremoasă. Potrivim gustul cu cremă de ardei Piros Arany Univer. Spălăm roşiile, pe urmă tăiem “pălăriile” – tăind o cincime din partea de sus a roşiilor. Scoatem interiorul, seminţele şi partea zămoasă cu ajutorul unei linguriţe (aceasta poate fi folosită foarte bine pentru sos – nu o aruncați!). Umplem roşiile cu crema de ficăţei de pui pregătită, condimentată, răcită la temperature camerei.
La servire se presară deasupra piper negru proaspăt măcinat, puţin pătrunjel verde creţ, le decorăm cu câteva bobiţe de pastă de ardei Piros Arany Univer. Se serveşte cu pâine proaspăt prăjită. Se poate păstra în frigider într-o cutie închisă timp de 2-3 zile.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult