
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
50 gr unt
300 gr ficăţei de pui
30 gr ceapă albă sau Cremă de Ceapă Univer
50 gr pastă de ardei Piros Arany Univer + pentru decorare
4-6 bucăţi mai mari de roşii coapte
piper proaspăt măcinat
4-5 fire de pătrunjel verde creţ
Preparare:
Topim untul într-o tigaie și prăjim pe el ficăţeii de pui curățaţi, tăiaţi în bucăţi. Când încep să se rumenească adăugăm ceapă albă sau Crema de Ceapă Univer şi le călim împreună. Mixăm cu ajutorul unui blender/tocator, să devină cremoasă. Potrivim gustul cu cremă de ardei Piros Arany Univer. Spălăm roşiile, pe urmă tăiem “pălăriile” – tăind o cincime din partea de sus a roşiilor. Scoatem interiorul, seminţele şi partea zămoasă cu ajutorul unei linguriţe (aceasta poate fi folosită foarte bine pentru sos – nu o aruncați!). Umplem roşiile cu crema de ficăţei de pui pregătită, condimentată, răcită la temperature camerei.
La servire se presară deasupra piper negru proaspăt măcinat, puţin pătrunjel verde creţ, le decorăm cu câteva bobiţe de pastă de ardei Piros Arany Univer. Se serveşte cu pâine proaspăt prăjită. Se poate păstra în frigider într-o cutie închisă timp de 2-3 zile.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult