Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
3 cartofi dulci mari
Ulei de măsline
Sare
Piper
160 gr merișoare uscate
180 gr arahide
2 cepe verzi (0.41-hez)
1 avocado
150 gr Baby spanac
150 gr Maioneză Vegană Univer
Mod de preparare:
Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem cartofii și condimentam cu sare, piper și ulei de măsline, apoi punem totul la cuptor la 180 de grade pentru 15-20 minute. Când cartofii sunt puțin rumeniți pe dinafară și moi pe dinăuntru, îi scoatem din cuptor, după care îi lăsăm puțin să se răcească. După ce s-au răcit, îi punem într-un bol mediu și peste ei adăugăm merișoarele, arahidele și ceapa verde feliată. Avocado îl tăiem cubulețe și îl adăugăm în bol împreună cu spanacul, maioneza, sarea și piperul, apoi amestecăm toate ingredientele. Salata este gata!
Poftă bună 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult