Supă cremă de usturoi
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multIngrediente:
3 cartofi dulci mari
Ulei de măsline
Sare
Piper
160 gr merișoare uscate
180 gr arahide
2 cepe verzi (0.41-hez)
1 avocado
150 gr Baby spanac
150 gr Maioneză Vegană Univer
Mod de preparare:
Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem cartofii și condimentam cu sare, piper și ulei de măsline, apoi punem totul la cuptor la 180 de grade pentru 15-20 minute. Când cartofii sunt puțin rumeniți pe dinafară și moi pe dinăuntru, îi scoatem din cuptor, după care îi lăsăm puțin să se răcească. După ce s-au răcit, îi punem într-un bol mediu și peste ei adăugăm merișoarele, arahidele și ceapa verde feliată. Avocado îl tăiem cubulețe și îl adăugăm în bol împreună cu spanacul, maioneza, sarea și piperul, apoi amestecăm toate ingredientele. Salata este gata!
Poftă bună 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai mult