Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
1 salata verde
100 gr. porumb dulce (conserva)
1 grapefruit
100 gr. maioneza de post UNIVER
25 gr. ketchup UNIVER
200 gr. rosii cherry (sau obisnuite)
1 ceapa rosie mica
o lingura mare de mustar
Mod de preparare:
Se zice ca orice mancare are un secret. Aceasta salata are doua secrete. Primul este maioneza de post UNIVER. Este un sos fin, catifelat cu aroma fructoasa si gust dulce-acrisor. Exact cum ne trebuie pentru aceasta minunata salata de primavara. Plina de vitamine si bogata in nutrienti si zaharuri sanatoase.
Cel de-al doilea secret consta in curatarea grapefruit-ului. Pentru a-l curata perfect folositi un cutit foarte bine ascutit cu care veti indeparta coaja pana la pulpa. Sa nu ramana nimic alb pe fruct. Apoi, tot cu acel cutit taiati felii ocolind cu grija pielita. Vreti sa obtineti doar fruct curat.
Pentru inceput spalati salata bine, sub jet de apa rece. Spalati si rosiile si curatati grapefruitul. Taiati-le dupa bunul plac si asezati-le in pahare incepand cu salata verde. Deasupra turnati sosul pe care il preparati amestecand maioneza cu ketchup si cu ceapa tocata foarte marunt. Se poate imbogati reteta de salata prin adaugarea unei linguri bune de mustar Univer.
Pofta buna sa aveti!
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult