UniverRețetă salată cocktail


Rețetă salată cocktail

Ingrediente pentru 4 porții:
1 salată verde
100 gr. porumb dulce (conservă)
1 grapefruit
100 gr. maioneză de post UNIVER
25 gr. ketchup dulce  UNIVER
200 gr. rosii cherry (sau obișnuite)
1 ceapă rosie mică
o lingură mare de muștar Univer

Mod de preparare:
Se zice că orice mâncare are un secret. Aceasta salată are două secrete. Primul este maioneza de post UNIVER. Este un sos fin, catifelat cu aromă fructoasă și gust dulce-acrișor. Exact cum ne trebuie pentru această minunată salată de primavară. Plină de vitamine și bogată în nutrienți și zaharuri sănătoase.
Cel de-al doilea secret consta în curățarea grapefruit-ului. Pentru a-l curăța perfect folosiți un cuțit foarte bine ascuțit cu care veți îndepărta coaja până la pulpă. Să nu rămână nimic alb pe fruct. Apoi, tot cu acel cuțit tăiați felii ocolind cu grija pielița. Vreți să obțineți doar fruct curat.
Pentru început spălați salata bine, sub jet de apa rece. Spălați și roșiile și curățați grapefruitul. Tăiați-le după bunul plac și așezați-le în pahare începând cu salata verde. Deasupra turnați sosul pe care îl preparați amestecând maioneza cu ketchup și cu ceapa tocată foarte mărunt. Se poate îmbogați rețeta de salată prin adăugarea unei linguri bune de muștar Univer.

Poftă bună să aveți!

Univer Articole Similare


UniverSalată de cartofi dulci

Ingrediente: 3 cartofi dulci mari Ulei de măsline Sare Piper 160 gr merișoare uscate 180 gr arahide 2 cepe verzi 1 avocado 150 gr Baby spanac 150 gr Maioneză Vegană Univer Mod de preparare: Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată […]

UniverBrownies cu Haragos Pista

Ingrediente: 4 ouă întregi 400 g zahăr tos 40 g făină tip 000 2 lingurițe de praf de copt 200 g unt 200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao 100 g de alune de pădure 1 linguriță de Haragos Pista Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr […]

UniverVarză à la Cluj

Ingrediente: Ulei de măsline Varză murată: 1kg Orez cu bob rotund: 200g Carne tocată de vită: 1kg 1 Ceapă albă medie 1 Cățel de usturoi Pastă de tomate Univer Smântână 25% grăsime: 350g Sare și piper Mod de preparare: Vom tăia varza foarte subțire și o vom căli în puțin ulei încins într-o oală. În […]

UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]