< Înapoi la rețete

Quesadilla

Porții 3-4 persoane
Dificultate Usoara
Timp 40 minute

Ingrediente:

400 gr carne tocată de porc
1 avocado
200 gr porumb fiert
1 ceapă albă
ulei de măsline
200 gr cașcaval afumat
100 gr Sos de Pizza Univer
1 linguriță Pastă de Usturoi Univer
2 linguri de oregano uscat
4-6 lipii pentru Quesadilla
Sare, piper

Vom începe prin a toca o ceapă albă în bucăți mici, după care o călim în puțin ulei. Când ceapa s-a călit, adăugăm 1 linguriță de Pasta de Usturoi de la Univer, iar apoi carnea tocată și 2 linguri de oregano uscat.

Gătim carnea pentru 10-15 minute și adăugăm peste și 100gr din Sosul de Pizza de la Univer și porumbul fiert.

Condimentăm cu sare și piper. Luăm o lipie și o așezăm într-o tigaie, iar pe o jumătate din suprafața ei punem 4 linguri din carnea tocată cu sos, un sfert de avocado tăiat cuburi și o mână de cașcaval ras. Acoperim cu cealaltă jumătate de lipie, după care la foc mic prăjim puțin pe ambele părți până când devine ușor aurie. Se poate servi cu puțin avocado pisat și frunze de coriandru.

Poftă bună!:)

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.


Articole Similare