Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
400 gr carne tocată de porc
1 avocado
200 gr porumb fiert
1 ceapă albă
ulei de măsline
200 gr cașcaval afumat
100 gr Sos de Pizza Univer
1 linguriță Pastă de Usturoi Univer
2 linguri de oregano uscat
4-6 lipii pentru Quesadilla
Sare, piper
Vom începe prin a toca o ceapă albă în bucăți mici, după care o călim în puțin ulei. Când ceapa s-a călit, adăugăm 1 linguriță de Pasta de Usturoi de la Univer, iar apoi carnea tocată și 2 linguri de oregano uscat.
Gătim carnea pentru 10-15 minute și adăugăm peste și 100gr din Sosul de Pizza de la Univer și porumbul fiert.
Condimentăm cu sare și piper. Luăm o lipie și o așezăm într-o tigaie, iar pe o jumătate din suprafața ei punem 4 linguri din carnea tocată cu sos, un sfert de avocado tăiat cuburi și o mână de cașcaval ras. Acoperim cu cealaltă jumătate de lipie, după care la foc mic prăjim puțin pe ambele părți până când devine ușor aurie. Se poate servi cu puțin avocado pisat și frunze de coriandru.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult