Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
4 pulpe de pui întregi
60 gr Muştar cu Hrean Univer
o ceapa albă sau 20 gr Cremă de Ceapă Univer
30 ml ulei de floarea soarelui
10 gr zahăr brun
măghiran proaspăt
40 gr unt
3 legături de ceapă verde
sare, piper proaspăt măcinat
Pregătire:
Tăiem bucăţi pulpele de pus, le ungem bine pe fiecare parte cu sare şi piper. Le punem într-o pungă groasă. Amestecăm prin frecare Muştarul cu Hrean Univer cu o ceapă albă marunțită sau Crema de Ceapă Univer dupa gust, cu uleiul şi cu puţin zahăr brun – pe urmă turnăm în pungă şi scuturăm bine, ca saramura să acopere peste tot pulpele de pui. Lăsăm în frigider cel puţin o jumătate de oră.
Între timp încălzim cuptorul la 180 grade.
Pregătim o tavă căptuşită cu hârtie pentru copt. Pe aceasta le vom alinia pulpele. Punem de o parte saramura rămasă în pungă şi cu aceasta ungem pulpele din sfert în sfert de oră.
Le prăjim până ce devin maro aurii, cca 40-45 minute.
Tăiem ceapa verde în bucăţi lungi de o palmă. Punem untul la topit într-o tigaie şi prăjim în ea ceapa verde. Se adaugă sare și piper după gust.
Servim pulpele de pui cu ceapa verde prăjită în unt, presărăm maghiran proaspăt peste ele.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult