Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
4 pulpe de pui întregi
60 gr Muştar cu Hrean Univer
o ceapa albă sau 20 gr Cremă de Ceapă Univer
30 ml ulei de floarea soarelui
10 gr zahăr brun
măghiran proaspăt
40 gr unt
3 legături de ceapă verde
sare, piper proaspăt măcinat
Pregătire:
Tăiem bucăţi pulpele de pus, le ungem bine pe fiecare parte cu sare şi piper. Le punem într-o pungă groasă. Amestecăm prin frecare Muştarul cu Hrean Univer cu o ceapă albă marunțită sau Crema de Ceapă Univer dupa gust, cu uleiul şi cu puţin zahăr brun – pe urmă turnăm în pungă şi scuturăm bine, ca saramura să acopere peste tot pulpele de pui. Lăsăm în frigider cel puţin o jumătate de oră.
Între timp încălzim cuptorul la 180 grade.
Pregătim o tavă căptuşită cu hârtie pentru copt. Pe aceasta le vom alinia pulpele. Punem de o parte saramura rămasă în pungă şi cu aceasta ungem pulpele din sfert în sfert de oră.
Le prăjim până ce devin maro aurii, cca 40-45 minute.
Tăiem ceapa verde în bucăţi lungi de o palmă. Punem untul la topit într-o tigaie şi prăjim în ea ceapa verde. Se adaugă sare și piper după gust.
Servim pulpele de pui cu ceapa verde prăjită în unt, presărăm maghiran proaspăt peste ele.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult