Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
6 pulpe de pui
1 foaie de dafin
cateva boabe de piper negru
1 lingurita praf vegeta
pentru sos:
3,5 dl ketchup Univer
4 linguri de miere
cate un varf de cutit de oregano, busuioc, lamaita, piper Cayenne, piper negru macinat dur si sare – sau, in locul acestora:
8 linguri de sos barbecue Univer
Mod de preparare:
Se scoate pielea de pe pulpele de pui. Apoi pulpele se taie in doua la incheietura: daca se indoaie un pic pulpa, se vede unde are incheietura.
Bucatile se pun in cratita (ceaun), si se toarna apa pana ce le acopera. Se condimenteaza cu foaie de dafin, piperul si praful Vegeta, se da la foc mare pana da in clocot, apoi se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 30 minute, pana ce devine pe jumatate gata. (O solutie mai economicoasa este daca se pregateste din pulpe o supa de carne traditionala cu zarzavaturi si condimente.)
Ingredientele pentru sos se amesteca (daca nu se foloseşte sosul barbecue pregatit), bucatile de carne pe jumatate fierte se ung cu sos si se aseaza pe grill.
Se prajeste la jar de mangal sau in cuptor grill electric aproximativ 30 minute; poate fi prajit in cuptor traditional, la foc potrivit, de asemenea cca. jumatate de ora. Recomandam asortarea cu cartofi prajiti in folie.
O portie (fara garnitura): 587 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: ketchup sau sos barbecue.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult