
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
800 gr spată de porc
120 gr Sos Barbecue Univer
220 gr făină de grâu
1 buc de ou întreg
300 ml lapte
60 gr zahăr tos
1 linguriță de zahăr îngrămădită de praf de copt
20 ml ulei de floarea soarelui + puţin ulei pentru prăjit
60 ml sirop de arţar, pentru servire
Pregătire:
Preăncălzim cuptorul la 160 de grade. Ungem bine spata de porc cu Sos Barbecue Univer, pe urmă o aşezăm într-un castron termorezistent şu turnăm sub ea apă de un deget. Acoperim cu folie de aluminiu şi lăsăm să se coace timp de 90 minute. După acesta îndepărtăm folia de aluminiu, ungem din nou cu Sos Barbecue Univer toată bucata de carne cu ajutorul unei pensule şi lăsăm să se mai coacă timp de 45-50 minute, până când se rumeneşte frumos şi devine moale. Scoatem din cuptor şi lăsăm să se odihnească, pe urmă destrămăm carnea încă caldă în bucăţi mai mici cu ajutorul unui cuţit ascuţit şi a unei furculiţe.
Pentru clătitele americane punem toate ingredientele într-un blender şi le amestecăm bine.
Ingem o tigaie cu puţin ulei şi turnăm cu un polonic mic din compoziţie, prăjind clătie de dimensiunea unei palme – 2-2 minute pe fiecare parte, până ce devin maro aurii.
Turnăm puţin sirop de arţar pe clătitele proaspăt prăjite şi le servim cu friptură de porc fărâmiţată unsă cu Sos Barbecue Univer.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult