
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
2 bucăți piept de pui
100 gr amidon de porumb
120 gr Ketchup fără E-uri de la Univer
70 ml sos de soia
4 linguri zahăr
4 linguri de oțet
50 gr semințe de susan
200 gr orez cu bob lung
1 legătură mică de pătrunjel
apă
sare
piper
Pieptul de pui îl tăiem în cubulețe de aproximativ 2-3 cm, după care condimentăm cu sare și le dăm prin amidon de porumb până când bucățile sunt bine acoperite. Într-o oală sau o tigaie, adăugăm ulei și prăjim cubulețele de pui la 165 grade până când vor deveni aurii. Încingem o tigaie în care adăugăm ketchup, zahăr, oțet, sos de soia și aducem la punctul de fierbere, după care adăugăm și puiul prăjit în sos și amestecăm bine. Condimentăm amestecul cu sare și piper iar, opțional, cu semințe de susan prăjite. Acest preparat se potrivește foarte bine cu orezul pe care îl fierbem în apă cu sare. Adăugăm și sos de soia și pătrunjel tocat în orez, pentru puțină culoare și prospețime.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult