
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
500 g piept de pui
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță boia de ardei dulce Édes Anna
1 linguriță oregano
1 linguriță cimbru
1 linguriță fulgi de chili
100 g iaurt
150 g pesmet panko
Sos maioneză picant cu Erős Pista
Se curăță pieptul de pui și se taie în cubulețe de aproximativ 2 cm. Adăugăm peste pui
iaurtul amestecat cu mixul de condimente. Se dau apoi cuburile de pui prin pesmet panko și
fie se prăjesc într-o tigaie adâncă cu ulei până devin aurii, fie se coc în cuptorul preîncălzit la
180°C timp de 20-25 de minute, până sunt gata. Se ornează bucățile de pui „popcorn” cu
pătrunjel tocat și se servesc cu Sos maioneză picant cu Erős Pista.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult