
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
600 gr amestec de carne tocată (porc – vită)
o ceapa albă sau 30 gr Cremă de Ceapă Univer
piper proaspăt măcinat
30 ml ulei de floarea soarelui
4 buc pita din făină integral precoapte
8-10 frunze de salată verde
2 roşii medii coapte
1 ceapă roşie medie
80 gr Ketchup dulce (sau iute după gust) Univer fără E-uri
Pregătire:
Într-o oală mai mare frământăm amestecul de carne tocată cu ceapa albă taiată mărunt sau cu Crema de Ceapă Univer şi cu piperul proaspăt măcinat.
Formăm 4 bucăţi chiftele aplatizate de o palmă.
Încălzim puțin ulei într-o tigaie și apoi prăjim chiftelele pe ambele părți timp de 3-4 minute până se rumenesc.
Scoatem chiftelele din tigaie, tăiem pitele în două, apoi le încălzim în aceeaşi tigaie.
Ungem pitele încălzite cu Ketchup dulce (sau iute) Univer fără E-uri, pe urmă le umplem cu ceapa roşie, roşiile feliate şi frunzele de salată curăţate şi le consumăm cu chiftelele pljeskavica proaspăt prăjite.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult