
Supă de hrean cu carne afumată
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multIngrediente:
600 gr amestec de carne tocată (porc – vită)
o ceapa albă sau 30 gr Cremă de Ceapă Univer
piper proaspăt măcinat
30 ml ulei de floarea soarelui
4 buc pita din făină integral precoapte
8-10 frunze de salată verde
2 roşii medii coapte
1 ceapă roşie medie
80 gr Ketchup dulce (sau iute după gust) Univer fără E-uri
Pregătire:
Într-o oală mai mare frământăm amestecul de carne tocată cu ceapa albă taiată mărunt sau cu Crema de Ceapă Univer şi cu piperul proaspăt măcinat.
Formăm 4 bucăţi chiftele aplatizate de o palmă.
Încălzim puțin ulei într-o tigaie și apoi prăjim chiftelele pe ambele părți timp de 3-4 minute până se rumenesc.
Scoatem chiftelele din tigaie, tăiem pitele în două, apoi le încălzim în aceeaşi tigaie.
Ungem pitele încălzite cu Ketchup dulce (sau iute) Univer fără E-uri, pe urmă le umplem cu ceapa roşie, roşiile feliate şi frunzele de salată curăţate şi le consumăm cu chiftelele pljeskavica proaspăt prăjite.
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multCiocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai mult