
Supă de hrean cu carne afumată
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult550 g făină pentru pizza
350 g apă
10 g sare
5 gdrojdie uscată
2 linguri de Cremă pizza Univer
100 g șuncă
50 g ciuperci
30 g porumb
100 g mozzarella
Ketchup fără E-uri Univer
Într-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se
omogenizează. Aluatul obținut se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă la
dospit timp de 2 ore. Crema pizza se amestecă cu 2 linguri de apă. Aluatul dospit se
împarte în patru părți, iar fiecare parte se formează într-un cerc. Se unge aluatul cu
sos de pizza, apoi se presară cu mozzarella rasă, șuncă, ciuperci și porumb. Se
coace în cuptorul preîncălzit la 220 de grade, timp de 12-15 minute.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multCiocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult