Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
1 căpăţână de conopidă mai mare (cca. 500 gr)
50 gr caşcapal trappista răzuit
1 ou întreg
20 ml ulei de măsline
sare, piper proaspăt măcinat
1 linguriţă de oregano măcinat
80 gr Sos Pizza Univer
80 gr salam
50 gr parmezan răzuit
60 gr rucola proaspătă
Pregătire:
Desfacem conopida în bucăţele, şi o sfărâmăm într-un tocator. Fierbem conopida în cuptorul cu microunde timp de 6 minute – amestecând în fiecare minut – în acest timp o tratăm termic suficient. Apoi încercăm să eliminăm excesul de apă din ea cu palmele. Amestecăm cu caşcavalul răzuit, oul bătut, uleiul de măsline. Asezonăm cu sare, piper proaspăt măcinat, oregano măcinat.
Preîncălzim cuptorul la 190 grade, treapta de grill.
Tapetăm o tavă cu hârtie pentru copt şi punem cu o lingură baza pentru pizza din conopidă.
Formăm din ea o bază rotundă mai mare şi o apăsăm să aibă aproximativ 4-5 mm grosime.
Coacem în cuptorul preîncălzit timp de 8-10 minute.
Apoi o ungem cu Sos Pizza Univer și punem deasupra salam feliat și caşcaval parmezan răzuit. Introducem din nou în cuptor pentru încă 4-5 minute.
Se servește proaspăt, presărată cu rucola, şi după gust cu Sos Pizza Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult