
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai mult1 ceapă albă
3 căței de usturoi
3 linguri de pastă de tomate Univer
1 lingură de oregano uscat
500 g creveți cruzi și curățați
2-3 polonice din apa în care au fiert pastele
500 g paste linguine fierte al dente
1 lingură sos oyster
Parmezan
zeama de la o jumătate de lămâie
1 legătură de pătrunjel
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie.
Între timp, puneți pastele la fiert și gătiți-le al dente. Noi am optat pentru paste linguine, dar puteți alege orice fel de paste, în funcție de preferințe. Când scurgeți pastele, nu uitați să păstrați o parte din apa în care au fiert!
În continuare, se toacă ceapa, se călește în ulei de măsline, apoi se adaugă și usturoiul tocat mărunt. Se adaugă 2-3 linguri de pastă de tomate Univer, un vârf de cuțit de zahăr, oregano și se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați creveții, asezonați cu sare și piper și gătiți-i până se rumenesc.
Adăugați apoi 2-3 polonice din apa în care au fiert pastele și lăsați să fiarbă câteva minute.
Se adaugă pastele fierte, 1 lingură de sos oyster, zeama de la o jumătate de lămâie, pătrunjel proaspăt tocat și parmezan ras după gust. Amestecați totul bine pentru a se pătrunde aromele.
Se servește cu extra lămâie, pătrunjel sau parmezan, după gust.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult