
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai mult1 ceapă albă
3 căței de usturoi
3 linguri de pastă de tomate Univer
1 lingură de oregano uscat
500 g creveți cruzi și curățați
2-3 polonice din apa în care au fiert pastele
500 g paste linguine fierte al dente
1 lingură sos oyster
Parmezan
zeama de la o jumătate de lămâie
1 legătură de pătrunjel
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie.
Între timp, puneți pastele la fiert și gătiți-le al dente. Noi am optat pentru paste linguine, dar puteți alege orice fel de paste, în funcție de preferințe. Când scurgeți pastele, nu uitați să păstrați o parte din apa în care au fiert!
În continuare, se toacă ceapa, se călește în ulei de măsline, apoi se adaugă și usturoiul tocat mărunt. Se adaugă 2-3 linguri de pastă de tomate Univer, un vârf de cuțit de zahăr, oregano și se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați creveții, asezonați cu sare și piper și gătiți-i până se rumenesc.
Adăugați apoi 2-3 polonice din apa în care au fiert pastele și lăsați să fiarbă câteva minute.
Se adaugă pastele fierte, 1 lingură de sos oyster, zeama de la o jumătate de lămâie, pătrunjel proaspăt tocat și parmezan ras după gust. Amestecați totul bine pentru a se pătrunde aromele.
Se servește cu extra lămâie, pătrunjel sau parmezan, după gust.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe pun pastele de tip fusilli la fiert în apă sărată ca marea timp de ...
Citește mai mult