Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai mult1 ceapă albă
3 căței de usturoi
3 linguri de pastă de tomate Univer
1 lingură de oregano uscat
500 g creveți cruzi și curățați
2-3 polonice din apa în care au fiert pastele
500 g paste linguine fierte al dente
1 lingură sos oyster
Parmezan
zeama de la o jumătate de lămâie
1 legătură de pătrunjel
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie.
Între timp, puneți pastele la fiert și gătiți-le al dente. Noi am optat pentru paste linguine, dar puteți alege orice fel de paste, în funcție de preferințe. Când scurgeți pastele, nu uitați să păstrați o parte din apa în care au fiert!
În continuare, se toacă ceapa, se călește în ulei de măsline, apoi se adaugă și usturoiul tocat mărunt. Se adaugă 2-3 linguri de pastă de tomate Univer, un vârf de cuțit de zahăr, oregano și se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați creveții, asezonați cu sare și piper și gătiți-i până se rumenesc.
Adăugați apoi 2-3 polonice din apa în care au fiert pastele și lăsați să fiarbă câteva minute.
Se adaugă pastele fierte, 1 lingură de sos oyster, zeama de la o jumătate de lămâie, pătrunjel proaspăt tocat și parmezan ras după gust. Amestecați totul bine pentru a se pătrunde aromele.
Se servește cu extra lămâie, pătrunjel sau parmezan, după gust.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult