Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
500g carne de vită tocată
1 tulpină de țelină
1 morcov
1 ceapă
3 căței de usturoi
1 lingură de Pastă de tomate Univer
400g roșii decojite în conservă
300 ml supă de bază
1 linguriță de oregano
busuioc
sare, piper
200g paste
30g parmezan
Se curăță ceapa, usturoiul, morcovii și țelina, apoi se taie legumele în cubulețe. Se
încălzește uleiul de măsline într-o tigaie, se adaugă carnea tocată și se rumenește bine.
Adăugați legumele tocate și prăjiți-le și pe acestea. După 20 de minute de prăjire,
adăugați Pasta de tomate și roșiile din conservă, apoi adăugați baza concentrată pentru
mâncăruri.
Se condimentează după gust cu sare și piper, se adaugă oregano uscat și se lasă să fiarbă
la foc mic, acoperit, timp de aproximativ o oră. În același timp, puneți la fiert o cratiță cu
apă sărată, adăugați spaghetele și fierbeți-le până când sunt al dente. Se toacă frunze
proaspete de busuioc pentru a le adăuga restul compoziției. Adăugați spaghetele fierte cu
puțină apă de fierbere în caserolă și amestecați bine. Se servește într-o farfurie adâncă,
decorată cu busuioc proaspăt și parmezan ras.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult