Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
– 1 bucată aluat de pizza
– 250 g sos Bolognese, Chili con carne sau orice fel de sos pe bază de carne tocată
– mozzarella
Pregătire: Împărțim foaia de aluat de pizza în 8 triunghiuri mai mari și 8 triunghiuri mai mici, după care formăm o coroniță din cele 8 triunghiuri mai mari.
Ungem cu sos de pizza cercul format de bazele triunghiurilor și punem deasupra sosul cu carne tocată amestecată cu puțină mozzarella. Mai adăugăm deasupra mozzarella răzuită, după care îndoim marginile coroniței.
Din triunghiurle mai mici formăm picioarele păianjenului și le adăugăm coroniței.
Punem păianjenul astfel format la cuptor până când se rumenește. Putem servi preparatul cu Sos de Pizza Univer.
Portă bună!:)
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult