
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente:
– 1 bucată aluat de pizza
– 250 g sos Bolognese, Chili con carne sau orice fel de sos pe bază de carne tocată
– mozzarella
Pregătire: Împărțim foaia de aluat de pizza în 8 triunghiuri mai mari și 8 triunghiuri mai mici, după care formăm o coroniță din cele 8 triunghiuri mai mari.
Ungem cu sos de pizza cercul format de bazele triunghiurilor și punem deasupra sosul cu carne tocată amestecată cu puțină mozzarella. Mai adăugăm deasupra mozzarella răzuită, după care îndoim marginile coroniței.
Din triunghiurle mai mici formăm picioarele păianjenului și le adăugăm coroniței.
Punem păianjenul astfel format la cuptor până când se rumenește. Putem servi preparatul cu Sos de Pizza Univer.
Portă bună!:)
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult