
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
6 ouă
pastă ardei dulce Piros Arany UNIVER: 100g
ficăței de pui: 100g
unt: 60g
sos maioneză UNIVER: 150g
smântână: 150g
boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g
mazăre verde în păstaie 20 gr
ciuperci Shimeji 150 gr
eventual Muștar sau Mic Muștar UNIVER: 50g
Mod de preparare:
Se vor fierbe ouăle timp de 10-12 minute. Pe urmă le vom curăța cu grijă. Le tăiem în două și scoatem gălbenușurile. Albușurile le vom lăsa deoparte. Gălbenușurile le mixăm împreună cu untul, ficățeii de pui fierți și răciți în prealabil, pasta de ardei și o treime din maioneză. Pe urma vom amesteca smântâna cu restul maionezei. În acest timp vom trage ciupercile la tigaie în puțin ulei de măsline împreună cu mazărea verde. Vom umple ouăle și le vom așeza pe patul făcut din sosul de maioneză și smântână. După ce le așezăm le vom decora cu ciupercile trase la tigaie și mazărea verde.
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult