UniverOuă umplute festive


Ouă umplute festive

Ingrediente (pentru 5-8 persoane):

6 ouă
pastă ardei dulce Piros Arany UNIVER: 100g
ficăței de pui: 100g
unt: 60g
sos maioneză UNIVER: 150g
smântână: 150g
boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g
mazăre verde în păstaie 20 gr
ciuperci Shimeji 150 gr
eventual Muștar sau Mic Muștar UNIVER: 50g

Mod de preparare:

Se vor fierbe ouăle timp de 10-12 minute. Pe urmă le vom curăța cu grijă. Le tăiem în două și scoatem gălbenușurile. Albușurile le vom lăsa deoparte. Gălbenușurile le mixăm împreună cu untul, ficățeii de pui fierți și răciți în prealabil, pasta de ardei și o treime din maioneză. Pe urma vom amesteca smântâna cu restul maionezei. În acest timp vom trage ciupercile la tigaie în puțin ulei de măsline împreună cu mazărea verde. Vom umple ouăle și le vom așeza pe patul făcut din sosul de maioneză și smântână. După ce le așezăm le vom decora cu ciupercile trase la tigaie și mazărea verde.

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.

Univer Articole Similare


UniverSalată de cartofi dulci

Ingrediente: 3 cartofi dulci mari Ulei de măsline Sare Piper 160 gr merișoare uscate 180 gr arahide 2 cepe verzi 1 avocado 150 gr Baby spanac 150 gr Maioneză Vegană Univer Mod de preparare: Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată […]

UniverBrownies cu Haragos Pista

Ingrediente: 4 ouă întregi 400 g zahăr tos 40 g făină tip 000 2 lingurițe de praf de copt 200 g unt 200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao 100 g de alune de pădure 1 linguriță de Haragos Pista Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr […]

UniverVarză à la Cluj

Ingrediente: Ulei de măsline Varză murată: 1kg Orez cu bob rotund: 200g Carne tocată de vită: 1kg 1 Ceapă albă medie 1 Cățel de usturoi Pastă de tomate Univer Smântână 25% grăsime: 350g Sare și piper Mod de preparare: Vom tăia varza foarte subțire și o vom căli în puțin ulei încins într-o oală. În […]

UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]