
Paste cu creveți și sos de roșii
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multIngrediente:
5 ouă fierte
500 g carne tocată de porc
1 linguriță pastă de usturoi Univer
1 legătură de pătrunjel proaspăt
2 linguri de cimbru uscat
sare și piper
Pentru chiftelele pane:
ouă
făină
pesmet
ulei
Pentru Sos:
100 gr Sos Maioneză Univer
100 gr Muștar Univer fără E-uri
Punem carnea tocată într-un bol, adăugăm cimbru uscat, sare, piper, 1 linguriță de pastă de usturoi Univer și pătrunjelul tocat mărunt, apoi amestecăm totul. Luăm puțin amestec, îl aplatizăm în palmă și punem peste un ou fiert pe care îl acoperim cu ajutorul amestecului de carne. Este necesar doar un strat subțire de amestec, cât să acopere oul. După ce am realizat aceste „chiftele”, le dăm prin făină, ou și pesmet. Dacă vreți o crustă mai crocantă, puteți repeta încă o dată acest proces. Prăjim chiftelele într-o baie de ulei încins. Pentru sos, amestecați 100 gr de maioneză Univer cu 100 gr de muștar fără E-uri de la Univer.
Acest preparat se poate servi ca aperitiv, dar și ca fel principal dacă adăugăm lângă legume, un sos de ardei sau un piure de cartofi.
Spor la gătit si poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multSe pun pastele de tip fusilli la fiert în apă sărată ca marea timp de ...
Citește mai multPunem cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, și facem mici găurele cu ...
Citește mai multPregătire: Începem prin a toca ceapa foarte mărunt, după care usturoiul. Tăiem roșiile uscate în ...
Citește mai mult