< Înapoi la rețete

Omletă mexicană de mic dejun

Porții 4 persoane
Dificultate Ușoară
Timp 10 minute

Ingrediente:

8 ouă întregi
80 ml smântână dulce grasă
sare, piper proaspăt măcinat
50 gr unt
1 buc ardei California verde
2 buc roşii coapte mai mici
60 gr boabe de porumb, conservă
60 gr boabe de fasole roşie, conservă
2 lingură coriandru verde / frunze de pătrunjel proaspăt, tocate
50 gr Sos Chili Univer

Pregătire:

Spargem ouăle, le batem, le asezonăm cu sare, piper proaspăt măcinat şi adăugăm smântâna dulce, amestecând bine.

Tăiem legumele în bucăţi mici, lăsăm boabele de porumb şi fasole roşie să se scurgă. Tocăm coriandrul verde / frunzele de pătrunjel proaspăt. Topim untul într-o tigaie mai mare, pe urmă punem cu lingura un sfert din amestecul de ouă (prăjim patru porţii).

Presărăm pe o jumătate parte din legumele amestecate, apoi când omleta începe să se solidifice împăturim cealaltă jumătate peste ea.

Le servim unse cu Sos Chili Univer, presărate cu coriandru verde / frunze de pătrunjel proaspăt, tocate.


Articole Similare