
Supă de hrean cu carne afumată
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multIngrediente:
1 pachet de aluat pizza întins în prealabil
30 gr făină, pentru rupere
100 gr Sos Pizza Univer
200 gr biluţe de mozarella
80 gr ciuperci champignon
1 mănunchi frunze de busuioc proaspete
30 ml ulei de măsline
piper proaspăt măcinat
Pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade, pentru grill. Desfăşurăm aluatul pentru pizza întins în prealabil, pe urmă formăm cerculeţe mici pentru pizza cu ajutorul unui pahar de 6-8 cm diametru presărat cu făină. Le aşezăm pe o tavă căptuşită cu hârtie pentru copt. Le ungem cu Sos Pizza Univer, apoi feliem ciupercile curățate deasupra și punem biluţele de mozzarella tăiate în jumătate. Picurăm ulei de măsline pe ele, după care aşezăm tava pentru 10 minute în cuptorul preîncălzit. După opt minute scoatem tava şi presărăm frunzele de busuioc, şi reaşezăm astfel tava în cuptor timp de încă 2 minute.
Le oferim musafirilor calde, presărate cu piper proaspăt măcinat.
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multCiocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai mult